AK Parti'de bir il yönetimi daha istifa etti

AK Parti Ağrı İl Başkan Abbas Aydın, il yönetimi olarak istifa ettiklerini bildirdi.

AK Parti'de bir il yönetimi daha istifa etti
AK Parti'de bir il yönetimi daha istifa etti
GİRİŞ 13.06.2014 16:34 GÜNCELLEME 13.06.2014 16:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Ağrı İl Başkan Abbas Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, yönetim kurulundaki dava arkadaşlarıyla görevlerinden istifa ettiklerini ifade etti.

2001 yılında AK Parti kurucu il yönetiminde siyasi hayatına başladığını ve 5 yıldır AK Parti Ağrı İl Başkanı olarak görev yaptığını vurgulayan Aydın, şöyle devam etti:

"Yerel seçimlerden sonra adayımızdan teşekkür beklerken, adayımızın basında çıkan beyanlarına cevap vermek istemiyordum. Yanlış adayla seçime girdik. Gerisi teferruattır. Gaziantep Milletvekilimiz sayın Şamil Tayyar bey düşüncemizi ve hissiyatımızı ifade etmiştir. Defalarca yuhalanan, şeffaf olmayan, güvenirliğini kaybetmiş, mahkemede yargılanan, koruma ordusu ile dolaşan ve halkın içine çıkamayan birinin aday olması talihsizlik olmuştur. Bir idareci 5 yılda 9-10 defa cep telefonunu değiştiriyorsa artık siz düşünün nasıl bir idarecilik yaptığını."

AK Parti'nin Ağrı'daki oy oranının gerçek manada ve yerel anketlerde yüzde 65-70 bandında olduğunu kaydeden Aydın, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"BDP'nin ise yüzde 25-30 bandındadır. Yakında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy oranının belirtilenin üzerinde olduğu görülecek ve anlaşılacaktır. Gerek şifahi, gerekse yazılı raporlarımızla adayın kim olursa olsun ama mutlaka değişmesi gerektiğini ifade etmiştik ancak özellikle oda ve STK başkanlarımızın görüşlerinin, Genel Merkez'e aksi bir şekilde yansıtıldığı, anketleri maniple ederek yetkililerimizin yanıltıldığını üzülerek müşahede etmiş bulunmaktayım. Ne kadirşinas Ağrı halkı ne de Ağrı AK Parti ailesi olarak, bunları hak etmemiştik. Bütün bunları yapanları Allah'a havale ediyorum."

Aydın, bu süreç sonunda görülen lüzum üzerine yönetim kurulundaki dava arkadaşlarıyla görevlerinden istifa ettiklerini belirtti.

YORUMLAR 3
  • fenerli fırat 9 yıl önce Şikayet Et
    AK Parti Ağrı İl Başkan Abbas Aydın HAKLI. AK Parti Ağrı İl Başkan Abbas Aydın,Bir AĞRI lı olarak Abbas Aydın beye yerden göğe kadar hak veriyom,önceki AĞRI ile ilgili seçim haberlerindede Abbas Aydın beyin düşüncelerine yakın söylemlerde bulunmuştuk ama malesef dikkate alınmadı,AK Parti inşALLAH bir dahaki seçimde aynı hataya düşmez
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    partiler olsa iyi. devlet ele geçirilmiş o da kesmiyor gittikleri dişlerinin kestiği ülkelerde de otariteye çalışıyorlar:)) bizde inandık okul vs Türkçe eğitim vs diye git okullarına bakalım minimum10 bin dolar verme de kayıt yaptır sana denecek ki çocukları imtahan ile alıyoruz ver parayı imtahan :) biter kesmedi aynı tezgah dersaneyede gönder ver Allahım ver yani.
    Cevapla
  • yasin yasin 9 yıl önce Şikayet Et
    sıra Aydın'a ne zaman gelecek.. Aydın tam bir kurtarılmış bölge tüm makamlar parelecilerin elinde hatta parti yönetimi bile
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?