HDP mitinginde sunucuyu elektrik çarptı

HDP'nin Ağrı mitinginde inanılmaz olay... HDP mitingini sunan kadını sahnede elektrik çarptı.

HDP mitinginde sunucuyu elektrik çarptı
HDP mitinginde sunucuyu elektrik çarptı
GİRİŞ 20.06.2014 16:57 GÜNCELLEME 20.06.2014 17:11
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesi’nde düzenlenen ve HDP milletvekilleri İdris Baluken ile Ayla Akat’ın katıldığı mitingi sunan Özlem Arıcı’yı, sahnedeki çıplak kabloya basınca elektrik çarptı. Baygınlık geçiren Arıcı, hastaneye kaldırıldı.

SAHNEDEKİ ELEKTRİK KABLOSUNA BASINCA

Doğubeyazıt’ta Demokratik Özgür Kadın Hareketi (DÖKH) tarafından düzenlenen miting bugün öğle saatlerinde Belediye Meydanı’nda başladı. HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken ve Batman Milletvekili Ayla Akat’ın katıldığı mitingin sunuculuğunu yapan DÖKH üyesi 32 yaşındaki Özlem Arıcı’yı sahnede bulunan çıplak kablodan geçen elektrik çarptı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Çarpma sonucu sunucu sahnede düşerek baygınlık geçirdi. Çevredekilerin yardımıyla Doğubeyazıt Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Arıcı’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bunun üzerine miting devam etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • ankaralı 9 yıl önce Şikayet Et
    hakan haklımede. biz senide seviyoruz eeeeeeeee o zaman doğru karaca ahmede de hadi ne bekliyorsun
    Cevapla
  • yusuf sanli 9 yıl önce Şikayet Et
    kaza. Devletin kanunlari izin verdigi muddetce herkes siddete basvurmadan miting yapabilir.Orada bir calisan bayan cehaletin daniskasi elektrik kacagindan ölüm tehlikesi geciriyor kimsenin bu olay uzerinden kimseyi karalamaya incitmeye hakki yoktur gecmis olsun denir böyle kazalarda insanliginizi unutmayin lütfen.
    Cevapla
  • Yusuf BULUT 9 yıl önce Şikayet Et
    elektrik ne ki!. Aman Allah çarpmasın...
    Cevapla
  • faruk furkan 9 yıl önce Şikayet Et
    pkksevici hakan haklı. sen hdplisin ölüne üzülmen normal. ben pkklının ölü olanını çok seviyorum. Allah bütün pkklılara en yakın zamanda ölüm nasip etsin. pkklıları hak arayan mazlumlarmış gibi görenlere de akıl fikir versin. akılları başlarına gelmezse onları da Allah sevdiklerinin yanından ayırmasın.
    Cevapla
  • mehmet ay 9 yıl önce Şikayet Et
    duruma insani yönden bakmalı. ne olursa olsun kimsenin içinde bulunduğu kötü durumuna sevinilmez. geçmiş olsun diyorum. bugün geldiğimiz noktada zaten herkes brışı arzuluyor ve çok şükür bu güzel hava devam ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'