AK Parti o ilçe yönetimini görevden aldı

Denizli’nin Buldan İlçesinde, 4 yıldır AK Parti İlçe Başkanı olan Niyazi Mustak ile 19 kişilik yönetim kurulu üyeleri görevden alındı.

AK Parti o ilçe yönetimini görevden aldı
AK Parti o ilçe yönetimini görevden aldı
GİRİŞ 23.06.2014 16:26 GÜNCELLEME 23.06.2014 16:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Merkezi’nin yerel seçimler sonrası başarısız yerlerde başlattığı görev değişikliği Buldan’da da yaşandı. CHP’li Mustafa Gülbay’ın belediye başkanlığını kazandığı ilçede AK Parti İlçe Başkanı Niyazi Mustak ile 19 kişilik yönetim kurulu görevden alındı. 
 
AK Parti Buldan İlçe binasında AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ile Denizli İl Başkanı Avni Örki’nin katılımıyla toplantı yapıldı. Toplantının ardından ilçe yönetiminin görevinden alındığı, yeni ilçe başkanı ile yöneticilerin en kısa zamanda atanacağı bildirildi. Milletvekili Özdağ, "İlçe başkanımıza ve yönetimine verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Hiç kimse görevden almaların ardında başka şeyler aramasın. Bu tamamen genel merkezin tasarrufudur. Zira, 30 Mart’ta başarısız olduğumuz yerlerde kan değişikliğine gidiyoruz" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Metin er 9 yıl önce Şikayet Et
    Viranşehir Halkı uyanıyor;. Viranşehir Halkı uyanıyor; aşağıda bir habere yazılan yoruma dikkatinizi çekiyorum. Başbakınımızın aleyhineçalışanlar kendi siyasi sonlarını düşünsünler artık... (murat taş 22 Haziran 2014 15:20 milli eğitim bakanlığı uyuyor mu yada hükumet uyuyor mu Allah rızası için şanlıurfa viranşehir el atın buranın millet vekili dtpye çalışıyor burdaki seçimin tek yenilgi sebebi buranın milet vekili mehmet ak yürektir dtpyle birlik olup sayın gelinin kazanmaması için elinden gelen her-şeyi yaptı ve başardı hüküm et bunu görmüyor mu Allah aşkına şimdide yıllardır viranşehir eğitimde türkü yenin sonuncusu yapan eğitimde herşeyi paralele veren milieğitim müdürünü başa getirmek için uğraşan milletvekili viran şehirde akp yi bitirmek için her şeyi yapıyor ilçe başkanı ve diyer hüküm-et yetkilileri bunu görmüyorlar mı herkesin bu işte ne rantı var lütfen açıklayın..?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı