Mustafa Sarıgül'den çatı aday kararı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik çatı aday tartışmalarına CHP'nin İstanbul Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül de katıldı.

Mustafa Sarıgül'den çatı aday kararı
Mustafa Sarıgül'den çatı aday kararı
GİRİŞ 26.06.2014 08:52 GÜNCELLEME 26.06.2014 08:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP ve MHP'nin çatı adayı olarak Ekmeleddin İhsanoğlu isminin açıklanmasının ardından özellikle CHP içinde çıkan seslere yanıt veren Mustafa Sarıgül, "Şuan yapmamız gereken bir olacağız, diri olacağız, el ele ve kol kola olacağz." dedi.

TBMM Eski Başkanvekili Murat Sökmenoğlu'nun cenazesine katılmak üzere Hatay'a gelen Mustafa Sarıgül parti il binasında toplantı düzenlendi.

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek olacaklarını söyleyen Sarıgül, şu ifadeleri kullandı: "Şahsım itibariyle il başkanımızın görüşlerini destekliyorum. Artık aday belirlenmiştir. Aday ile ilgili genel merkezin vermiş olduğu bir karar vardır. O karara saygı duymamız gerekiyor ve adayı desteklemek ve adaya bir oy daha kazandırmak için elimizden gelen çalışmayı yapmamız gerekiyor. Yapmamız gereken şuan bir olacağız, diri olacağız, el ele ve kol kola olacağız."

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Sarıgül, senin defterin dürüldü, CHPde kimse dinlemez artık !. yerl seçimlerden evvel bir çok yorumcu yazmıştı bu adaylık sarıgülü bitirme oyunu diye, ama sarıgül uayanamadıydı malasef !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...