CHP ilçe yönetimini görevden aldı!

CHP ilçe başkanı ve yönetimi görevden aldı. İlçe başkanı veryansında bulundu.

CHP ilçe yönetimini görevden aldı!
CHP ilçe yönetimini görevden aldı!
GİRİŞ 04.07.2014 14:35 GÜNCELLEME 04.07.2014 14:35

Aydın'ın Efeler İlçesi’nde, partinin ilçe yönetiminden 7 kişinin istifası üzerine Merkez Yürütme Kurulu, CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci ve yönetim kurulu üyelerini görevden aldı. İlçe Başkanı Bayram İnci, "Yerel seçimde gösterdiğimiz başarıdan dolayı kutlanırken, diğer taraftan görevden alınıyoruz" dedi. 

CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, "Henüz elimize ulaşan resmi bir karar yok, ama bunu öğrendik. Efeler İlçe Yönetimi 17 kişiden oluşuyor ve 7 kişinin istifasından sonra böyle bir karar verilmemeli. İstifalardan oluşan boşluğu yedekler tamamlayabilir. Bu konuda biz gerekli itirazlarımızı yapacağız" dedi. 
 
30 Mart Yerel Seçimlerinde başarılı olduklarını söyleyen İnci, "Aydın genelinde ve özellikle Efeler İlçe Yönetimi olarak çok başarılı bir sonuç çıkardık. Bu kararın altında başka nedenler var. Genel Merkez tarafından gönderilen 20 bin lira ile seçim çalışması yürüttük. İlçe Yönetimi ve diğer partililer kendi imkanları ile çalıştı, çok başarılı bir sonuç da sandığa yansıdı. Milletvekili Bülent Tezcan tarafından yerel seçimlerde aldığımız başarı ve yaptığımız çalışmadan dolayı tebrik edilirken, bugün de böyle bir karar veriliyor. Kendi çıkarları için partimiz çatısı altında siyaset yapanlar, sadece CHP’ye zarar verir" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı