Erdoğan iki konuda tartışmalara noktayı koydu

Erdoğan, AK Parti il başkanlarıyla gerçekleştirdiği basına kapalı toplantıda, önemli mesajlar verdi.

Erdoğan iki konuda tartışmalara noktayı koydu
Erdoğan iki konuda tartışmalara noktayı koydu
GİRİŞ 05.07.2014 05:24 GÜNCELLEME 05.07.2014 05:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İlk turu 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde, AK Parti’nin tüm milletvekillerinin imzasıyla aday gösterdiği Başbakan Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı adaylığı açıklandıktan sonra il başkanları ile, AK Parti’nin geleceğine ilişkin düşüncelerini paylaştı. 

Teşkilatlara, seçim dönemlerindeki gibi çalışılması talimatını veren Başbakan Erdoğan, kendisinin Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde AK Parti’de ''eşbaşkanlık'' olarak nitelendirilen genel başkanlık ile Başbakanlık’ın ayrı iki isimden oluşmasını öngören modelle ilgili yorumları değerlendirdi. Erdoğan, ''Başbakan ve genel başkan ayrı kişiler olmayacak'' açıklamasını yaptı.

Başbakan Erdoğan’ın bu sözü, Köşk’e çıkması halinde ''milletvekili olmayan'' bazı isimlerin AK Parti Genel Başkanlığı’na gelebileceği yönündeki tahminleri büyük ölçüde devre dışı bıraktı.

ERKEN SEÇİM YOK!

Erdoğan, yine Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması halinde AK Parti’de gerçekleştirilecek kongrenin ardından erken seçime gidilebileceği yönündeki tartışmalara da son noktayı, ikinci mesajıyla koydu.

Seçimlerin zamanında yapılmasından yana olduğunu sürekli yineleyen Başbakan Erdoğan, ''Erken seçim olmayacak'' dedi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 1
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,150.Yıllık Abdülhamid Han,ın intikamını alma zamanı gelmiştir!! Halifelik kaldığı yerden devam etmeli,,. Bizim çocuklarımızın üzerinden bize KELEPÇE TAKILIYORDU! Askeri okullardaki çocuklarda hiç bilmedikleri LAİKLİK ve CUMHURİYETİ gerçek gibi öğreniyordu! Atatürk'ü hiç tanımadıkları halde Atatürkçü oluyorlardı! Durum böyle olunca gerçeği görme şansımız kalmıyordu! Erdoğan 1853'ten yani KIRIM HARBİ'nden sonra alınan ilk BORÇLA kurulan sistemi yıkmak için ayakta! Bu nedenle Ekmeleddin İhsanoğlu ismi CHP'de kimse bilmeden gündeme geldi! Partide bilen bir isim bile yoktu! Ama geldi! Bunlar nasıl oluyor sanıyorsunuz! Uzun zamandır anlatmaya çalıştığım sistem sayesinde! Burada TESADÜF yoktur! Plan dahilinde işler her şey! İngiliz-Yahudi ortaklığı, Türkiye'yi Türkler'in yaşadığı bir yer olarak görmüyor! Kullandıkları ANAVATANLARI burası! Ve bizi de kör, sağır sanıyorlar!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu