Küçük çocuğa bozkurt yapmayı öğretti

Devlet Bahçeli, Ankara Etimesgut'ta geleneksel olarak düzenlediği halk iftarına katıldı. Burada bir çocuğa 'bozkurt' yapmasını öğretti.

Küçük çocuğa bozkurt yapmayı öğretti
Küçük çocuğa bozkurt yapmayı öğretti
GİRİŞ 07.07.2014 11:42 GÜNCELLEME 07.07.2014 11:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İftar saatine 15 dakika kala Türk Beyleri Kent Meydanı’na giden MHP lideri Bahçeli’yi, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, partililer ve vatandaşlar karşıladı.

Bahçeli ve vatandaşlar, akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlarını açtılar. İftarın ardından Bahçeli, sanatçı Ertuğrul Erkişi’nin okuduğu ilahi ve türküleri dinledi. Sanatçı, Yemen türküsünü Bahçeli’nin yanına gelerek okudu.

HACİVAT-KARAGÖZ İZLEDİ

Devlet Bahçeli, Etimesgut Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hacivat-Karagöz ile orta oyunlarını da izledi.

BOZKURT İŞARETİ YAPMAYI ÖĞRETTİ

Neşeli olduğu gözlenen MHP lideri, çocukları sevdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu sırada bir çocuğa da 'bozkurt' işareti yapmayı öğretti.

Bahçeli, ailelerin de fotoğraf çektirme tekliflerini geri çevirmedi. Etimesgut Belediye Başkanı Demirel de programda kısa bir selamlama konuşması yaparak tüm vatandaşların Ramazanlarını tebrik etti, katılımları için herkese teşekkürlerini ifade etti.

YORUMLAR 4
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    SUYU UNUTTUN BAHÇELİ ??. Senin elin bir ibrik su alıp RAHMETLİ TÜRKEŞİN MEZARINA DÖKER VE RAHMETLİNİN KEMİKLERİNİ SIZLATIR.ZATEN PARTİNİN BAŞINA GELDİĞİNDEN BAŞKA NE YAPTINKİ BİRDE MECLİSTE ASKER BAVULU GİBİ DURDUN.BYU MHPLİ ARKADAŞLARDA İYİ SABIR VARMIŞ HELAL OLSUN ONLARA BAYAĞI DAYANDILAR.AMA BİR SONRAKİ SEÇİMDE ANA MUHALEFET OLACAĞIN BİLE ŞÜPELİ ÇÜNKİ HAL SENİ TARİHEW GÖMECEK.***
    Cevapla
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    zaten başka işe yaradığınız yokki. ancak işaretler yaparsınız ancak el öptürürsünüz eski çağda kalma zihniyet
    Cevapla
  • süleyman gökhan özoğul 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu da size baya battı anlaşılan!!. Diyarbakırda İstanbul Okmeydanında Polise Taş atan molotof atanlar zafer işaereti yapıyor, koymuyor bu kadar
    Cevapla
  • levent akbulut 9 yıl önce Şikayet Et
    Vahhh.Vahh.. Atı alan üsküdarı geçti. Siz hala el kol işaretleti ile uğraşın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...