Erdoğan: Kuş uçsa haberi olacak

Başbakan Erdoğan, Denizli'de partisinin mitinginde halka hitap etti.

Erdoğan: Kuş uçsa haberi olacak
Erdoğan: Kuş uçsa haberi olacak
GİRİŞ 08.07.2014 18:50 GÜNCELLEME 08.07.2014 19:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

'Siyasetin insana hizmet etme sanatı' olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bu ülkede kuş uçsa cumhurbaşkanının bundan haberi olacak" diye konuştu.

Başbakan'ın açıklamalarından satırbaşları:

- Eski Türkiye'nin tüm izleri henüz silinlmedi. Tek parti CHP döneminin, 27 Mayıs darbesinin, 12 Eylül darbesinin izleri daha tam olarak silinmedi. O günlerden bugünlere gelen sorunlardan biri Anayasa. Darbelerin ürünü olan Anayasa'yı değiştirmek için çok mücadele ettik. Anayasa'nın birçok maddesini değiştirdik ama yeni bir Anayasa yapmak mümkün olmadı.

- Dünya değişirken, Türkiye değişirken muhalefet buna ayak uyduramadı, CHP hala eski Türkiye'yi özlüyor. Neyazık ki MHP'de CHP'nin vagonu olmuş durumda kendi kararlarını alamıyor. Pensilvanya ne derse onu yapıyor. Öbür tarafta HDP, o da kendi kararlarını veremiyor, kendi kongresinde Türk bayrağını bile asamayacak kadar karar veremeyen silahların gölgesinde yönetilen bir HDP var.

KILIÇDAROĞLU BANA KÜFREDİYOR?

- Kılıçdaroğlu bugun yine bana küfürler ediyor, ey Kılıçdaroğlu benim aldığım terbiye sana cevap vermeye müsade etmez. Bunlar Gezi'de de aynı şeyi yaptılar, varsın yapsınlar. Biz sadece rukuda eğiliriz, bizde kula kulluk yok sadece hakka kul oluruz.

- Bunlar arazide niye yoklar, Neredeler? Adeta saklambaç oynuyorlar. 30 Mart'tan sonra kendilerine bir çatı aradılar, gittiler o çatının altına saklandılar. Hiçbir yerde yoklar. Ankara'da mahkeme kapılarını aşndırarak oradan oraya dilekçe vererek, basın toplantısı yaparak, haraket ederek işi idare etmeye çalışıyorlar.

- Bir tane cumhurbaşkanı adayına soruyorlar; siz bu karayollarını ne yapacaksınız  Gençler duydunuz mu, bunu  Verdiği cevap, ne biliyor musunuz  'O benim işim değil' diyor. Niye  Çünkü siyasetin insan yönetme sanatı olduğunu, insana hizmetkar olma sanatı olduğunu bilmeyenden cumhurbaşkanı olmaz.

HANGİ CUMHURBAŞKANI TARAFSIZDI?

- Bugüne kadar gelmiş cumhurbaşkanlarının hangisi tarafsızdı, hangisi siyasetin dışındaydı  Hepsi siyasetin üzerindeydi, hepsinin de bir siyaseti vardı, hepsinin de bir tarafı vardı. Kimileri milletin tarafını tuttular, milletin siyasetine tabi oldular, kimileri de devletin tarafında oldular, vesayet siyasetine tabi oldular.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • celal yolal 9 yıl önce Şikayet Et
    YAW he he anlıyoruz derdini. çok boş konuşuyor degil mi?
    Cevapla
  • haydar demir 9 yıl önce Şikayet Et
    Kırıl ama eğilme.. Mazlum, daima güçlüdür. zalimler her zaman korkaktır. Onun için güç kullanır.iftira eder,yalan söyler.Ama Müslüman olan derki: "Ben kırılır, hiç mi hiç eğilmem, Ne işkence, ne şiddet, ne de zından, Ancak kırılır, hiç mi hiç eğilmem; Yaradana dır Rüku VE Secdem." İşte sn. başbakanım böyle bir inancın eridir.Allah yar ve yardımcın olsun, Hafiz ismiyle senide bizleri de korusun. Amin.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah seçilirde, Türkiyenin müzmin meselelerini kökünden kazır !. inandığım şeylerin başında CHP ve MHPnin başındaki et kafalar değişecek ! Millete kulak veren birileri geçecek başa !
    Cevapla
  • şükrü ğüvenç 9 yıl önce Şikayet Et
    at bakalım. sayın başbakanım kuş uça haberin olacakmış bakanlarının ne işlere bulaştığını bilmeyen kuştan nasıl haberdar olacak diye sorarlar başbakanım
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Bu nasıI dünya, hikayesi zor. Sevdiğini beIIi et. GizIemek başkaIarına fırsat vermektir. Necip Fazıl Kısakürek,,. SEN Kİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN SEN,Kİ FATİH SULTAN MEHMET HANIN ,ın TORUNUSUN. Sırrıma sakalımın bir tek telinin vakıf olduğunu bilsem, sakalımı kökünden keserim. BAŞBAKANIM da aynen ecdadımız gibi devlet yönetiyor. İngiltere,avrupa, amerika, israil hele türkiyedeki temsilcileri CHP çıldırıyor. Çünkü BAŞBAKANIMIZIN sırrını çözemiyorlar çözemezlerde. ÇÜNKÜ camiler kisla minareler sungu kubbeler migfer muminler askerimizdir diyen. RECEP TAYYİP ERDOĞAN var. ALLAHIM BENKİ GÜNAHKAR TEVBE ETMİŞ KULUN DELİ OSMANIM ALLAHIM ÖMRÜMDEN AL BAŞBAKANIMIN ÖMRÜNE VER. Gezi ve 17 aralık olayları ingiltere, avrupa, amerika ve israilin kontrolünde yapılan büyük bir darbe girişimidir. Karanlık güçlerin türkiyedeki ana temsilcisi CHP,dir. Bugün bizdeki muhalefet, iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır. Bu sözü Necip Fazıl Adnan Menderes'in iktidar, CHP nin muhalefet olduğu dönemde söylemiştir. ŞU MÜBAREK RAMAZAN GÜNÜ YARABBİM CHP VE ARKASINDAKİ İNANÇSIZLARI GAZABINLA CEZALANDIR AMİN!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı