Erdoğan'ın şarkısı yine Uğur Işılak'tan

Yine Uğur Işılak'tan olan şarkı dombra'dan farklı olarak bu kez pop formatında adı 'Erdoğan' ve şarkıda 'milletin adamı' vurgusu yapılıyor.

Erdoğan'ın şarkısı yine Uğur Işılak'tan
Erdoğan'ın şarkısı yine Uğur Işılak'tan
GİRİŞ 09.07.2014 10:59 GÜNCELLEME 09.07.2014 14:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesi, 11 Temmuz'da tüm toplum kesimlerinden temsilcilerin katılacağı büyük bir törenle kamuoyuna açıklanacak. Toplantıda, seçim kampanyasında kullanılacak yeni şarkı da görücüye çıkacak.

Edinilen bilgilere göre şarkı yine Uğur Işılak tarafından yapıldı. Dombra'dan farklı olarak bu kez pop formatındaki şarkının adı 'Erdoğan' ve şarkıda 'milletin adamı' vurgusu yapılıyor. İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek toplantıya azınlık, iş, sanat ve spor dünyasının temsilcilerinin yanı sıra yabancı konuklar da davet edildi.

Erdoğan'ın davet edilmesini özellikle istediği isimler arasında sanatçılar Hülya Avşar, Hülya Koçyiğit, Orhan Gencebay, Zerrin Özer ve İbrahim Tatlıses gibi isimler bulunuyor. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile milli futbolcu Arda Turan da davetliler arasında. (Türkiye)

YORUMLAR 5
  • kamil hisarlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan çıkan ders: organizasyon ve takım oyunu çok önemli..!. Almanya Brezilyayı 7-1 yendi, çünkü; Almanyada takım oyunu, paslaşma, yardımlaşma ve oyuncular arasında sıkı irtibat vardı. Brezilya ise kopuk, bencil, üstüste iki pas yapamayan, oyuncuların nerede duracağını bilmediği bir takımdı ve yenildi...
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkıyeden kazanıp Ayyıldıza Yürek vergisini ödemeyen . Mılletın kutsalına Ramazanda bıle saygısı olmayan cıcı dünya kolleksıyoncuları artızlerın ınadına ,Vatan sevgısının Mılletıne saygının Ayyıldızlı Topraga vefanın adı Ugur olsun..
    Cevapla
  • M.Fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    acun. unutulanlar varsa tekrar bir gözden geçirilsin..
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Sevgili Kardeşim Uğur Işılak Dik Dur Eğilme Bu Asil Millet Seninle,,. Osmanlı Torunu Olarak Seninle Ne Kadar Övünsek Takdir Etsek Azdır
    Cevapla
  • adnan durali 9 yıl önce Şikayet Et
    SANADA VEKİLLİK VERİRLER?. uğur bey bıyıklarının ucunu azıcık kesersen iyi olur ,yakışmıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı