Kılıçdaroğlu, Tarhan ve Batum'u görmedi

Ekmeleddin İhsanoğlu'na karşı çıkan CHP'lilere tek tek görev verilirken sadece Emine Ülker Tarhan ve Süheyl Batum'a görev verilmedi.

Kılıçdaroğlu, Tarhan ve Batum'u görmedi
Kılıçdaroğlu, Tarhan ve Batum'u görmedi
GİRİŞ 10.07.2014 08:25 GÜNCELLEME 10.07.2014 08:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

CHP içinde Ekmeleddin İhsanoğlu’na muhalif olduğunu açıklayan ve alternatif bir aday çıkarılması girişiminin odağında yer alan milletvekillerinin de dahil olduğu isimlere cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi seçim bölgeleri dışında çalışacakları kentler tebliğ edildi.

Buna göre ulusalcı kanadın önde gelen isimlerinden İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, yine İhsanoğlu muhaliflerinden Dilek Akagün Yılmaz’ın memleketi Uşak’tan sorumlu olacak. Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ise Kütahya’daki çalışmalara katılacak. Mersin Milletvekili İsa Gök Aksaray, Adana Milletvekili Ümit Özgümüş Bartın’dan sorumlu olarak görevlendirilirken, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ise Şırnak ve Batman’dan sorumlu tutuldu.

TARHAN VE SÜHEYL BATUM'A GÖREV VERİLMEDİ

Alternatif aday olarak ismi geçen Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan ve Tarhan’ın ismini ilk ortaya atan Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum’a görev verilmemesi dikkati çekti.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 6
  • Abdullah Öz 9 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyin Aygün de zaten canla başla çalışır Bay Ekmel için:)). Komedi..Gırgır...Makara...Bay Kemal sahiden ciddiye alınacak bir genel müdür değil...vaktimize yazık..
    Cevapla
  • tunahan ertunç 9 yıl önce Şikayet Et
    oymuş oymuş oymuş oymuş........................ "oymuş oymuş oymuş oymuş......................." diyen adam değil mi bu? Evet oymuş. Pekiii kim oymuş? Bilmem! - adamım önce kendini kollayacaktın, kağıt kaplan senin neyine? işte sonuç: demekki herşey oymuş
    Cevapla
  • ercan aykan 9 yıl önce Şikayet Et
    HANİ ERDOĞAN DİKDATÖRDE SEN DEMEKRATTIN.... Noldu iki kuruşluk parti içi görevlendirmelerde dahi karşı söz söyleyenleri tecrit ediyorsun lakin koskoca hükümeti ve ülkeyi yöneten adamın tercihlerini DİKDATÖRLÜK olarak algılıyorsun...Demekki neymiş "bekara karı boşamak kolaymış" . dur bide Recep Tayyipin koltuğuna otursan Allah bilir neler yaparsın...
    Cevapla
  • Samet CANBOLAT 9 yıl önce Şikayet Et
    TAHRAN. kılıçdaroğlunun yerine bence çoktan partiye lider olmalıydı yada cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmeliydi. ideolojik duruşunu bozmayan bir siyasetçi. umarım ilerleyen zamanlarda partide hakettiği yerlere gelir.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Olsun olsun, milletten yedikleri şamardan hariç, birde birbirlerine vuracaklar !. Valla ben sevindim ! Düşmanımın düşmanı dostumdur !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Puan farkı açıldı! Galatasaray haftayı kazançlı kapattı
Son Dakika... Başkan Erdoğan'dan tarihi ziyaret: Kalkınma Yolu Anlaşması'nda imza atıldı!