Erdoğan'ın mitingini vantilatörler serinletecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Antalya'da yapacağı mitingde vatandaşlar buhar püskürtmeli vantilatörlerle serinletilecek.

Erdoğan'ın mitingini vantilatörler serinletecek
Erdoğan'ın mitingini vantilatörler serinletecek
GİRİŞ 12.07.2014 17:38 GÜNCELLEME 13.07.2014 09:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan, seçim mitingleri kapsamında bugün Antalya'da olacak.

Başbakan Erdoğan, saat 17.30'da Kepez Arena yanındaki miting alanından vatandaşlara hitap edecek.

Erdoğan, ardından Valilik ziyareti ve Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılacak.

Öte yandan kentte sıcak ve nemli hava etkisini sürdürmeye devam ediyor. Başbakan Erdoğan'ın mitingi de sıcak hava nedeniyle 16:00'dan 17:30'a çekilmişti.

Miting alanındaki hazırlıklar ise devam ediyor. Seyhan Caddesi üzerinde bir taraftan bariyerler ve seyyar tuvaletler yerleştirilirken, diğer taraftan temizlik çalışması da devam ediyor. 

Başbakan Erdoğan'ın konuşma yapacağı platformun önü boş bırakılırken, orta kesime gölge yapmak için karşıdan karşıya branda çekildi. 

Ayrıca sıcağın etkisini kırmak amacıyla su buharlı vantilatörlerin kurulmasında sona gelindi. Yaklaşık 230 su buharlı vantilatör, 5 metre aralıklı direklere monte edildi. Üzeri açık olan alanda bir direğe 3 vantilatör, kapalı olan kısma ise 2 pervane takıldı. Görevliler, pervanelerin hepsinin buhar vermesiyle birlikte alanda serin bir havanın olacağını kaydetti.

YORUMLAR 2
  • Adrenalin 9 yıl önce Şikayet Et
    Kahramanmaraşlı. akşam iftardan sonra yapılması demek güvenlik zaafiyeti demek. zaman darlığı demek. teravih namazının kaçması demek. onun için en uygun saati seçmişler ki insanlar evine döndüğünde de iftara hazırlanmak için zaman bulabilsinler.
    Cevapla
  • Kahraman Maraşlı 9 yıl önce Şikayet Et
    gerek yoktu. Bu kadar teferruata gerek yoktu aslında, akşam iftardan sonra yapılsa miting katılım daha fazla olurdu, güneş olmadığı için hava serin olurdu. tabii benim düşüncem
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"