Bingöllü işadamından BBP'ye Yazıcıoğlu tepkisi

Bingöllü işadamı Cemal Eğin, BBP’nin Yazıcıoğlu çizgisinden uzaklaştığı gerekçesiyle partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Bingöllü işadamından BBP'ye Yazıcıoğlu tepkisi
Bingöllü işadamından BBP'ye Yazıcıoğlu tepkisi
GİRİŞ 18.07.2014 21:43 GÜNCELLEME 18.07.2014 21:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin CHP ve MHP’nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleyeceklerini açıklaması BBP camiasında kimi kesimlerin tepkisini topladı.

BBP’de çatı aday nedeniyle kazanlar kaynarken, BBP içerisinde etkin isimlerden olan Cemal Eğin’den de istifa açıklaması geldi.

Eğin sunduğu istifa mektubunda, “Son zamanlarda Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi'nin izlemiş olduğu politikaları partinin kuruluş amacının dışına çıktığı ideallerimizden uzaklaştığı, merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile bir alakasının kalmadığı ve benim fikirlerimi temsil etmediği kanaatine vardı.

Uzun yıllar hizmet ettiğim ve ilçede İstanbul ilinde defalarca il ikinci başkanlığı ve merhum Muhsin Yazıcıoglu’nun protokol başkanlığını yürüttüğüm üç dönem Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yaptığım bir dönem Genel Başkan Danışmalığı olarak görev yaptım.

2002 yılında İstanbul birinci bölge milletvekilli adaylığı 2011 yılında Bingöl birinci sıra milletvekili adaylığı görevlerinde bulunduğum, hizmet ettiğim, maddi ve manevi çokça emeğimin olduğu amblemi hilal ve gül olan çok sevdiğim üyesi bulunduğum Büyük Birlik Partisi'nden üzülerek istifa ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • tosun paşa 9 yıl önce Şikayet Et
    BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR. BBP nden uzaklaşanlar BBP nin MUHSİN YAZICIOĞLUNDAN UZAKLASTIĞINI SANIYOR. BBP çok doğru ilerliyor. MUSTAFA DESTİCİ MUTLAKA ÜLKENİN BASINA GELECEKTİR.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor