Bahçeli: Alimlerden çıt çıkmıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yayınladığı mesajla İsrail'in Gazze saldırısına tepki gösterdi.

Bahçeli: Alimlerden çıt çıkmıyor
Bahçeli: Alimlerden çıt çıkmıyor
GİRİŞ 18.07.2014 22:54 GÜNCELLEME 18.07.2014 22:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bahçeli, "İsrail Gazze'yi kurşuna diziyor, mazlumların canını alıyor, sahilde top oynayan çocukların kanını akıtıyor. Sanki insanlık vicdanı kurumuş, sanki insani değerler yok olmuş, hak ve özgürlük diyenler sanki yer yarılmış da içine gömülmüş. İslam alemi haksızlığa direnmiyor, şiddete karşı gelmiyor, zalime itiraz etmiyor, kerameti kendinden menkul alimlerden çıt çıkmıyor" dedi. 

MHP Lideri Devlet Bahçeli sosyal paylaşım sitesi Twitter'deki hesabından İsrail'in Gazze saldırısını değerlendirdi. Bahçeli takipçileriyle şu mesajları paylaştı: 

"Oruç tutuyoruz, dua ediyoruz, huzur ve selamet diliyoruz, darda ve yolda kalmışlara ilahi himmet bekliyor, himaye gözlüyoruz. Fakat şu mübarek günlerde yaşanan onca acıdan, onca ızdıraptan dolayı da yüreğimiz parçalanıyor, içimiz yanıyor. İsrail Gazze’yi kurşuna diziyor, mazlumların canını alıyor, sahilde top oynayan çocukların kanını akıtıyor. Sanki insanlık vicdanı kurumuş, sanki insani değerler yok olmuş, hak ve özgürlük diyenler sanki yer yarılmış da içine gömülmüş. Gazze düşkün, Gazze üzgün, Gazze yılgın, Gazze solgun. Petrol şeyhleri sus pus; emirler, sultanlar, prensler çölde safariyle meşgul. İslam alemi haksızlığa direnmiyor, şiddete karşı gelmiyor, zalime itiraz etmiyor, kerameti kendinden menkul alimlerden çıt çıkmıyor. Yıllardır Allah ve Resulünü istismar eden küçük bir azınlık büyük servetler içinde yüzerek mazlumlara sırt dönüyor, kaderine terk ediyor. Hocalar, hacılar, seyyidler, mürşid-i kâmiller neredesiniz, ne zaman ortaya çıkacaksınız, sesinizi daha hangi halde duyuracaksınız? Günahla sevap arasında tarafsız kalamayız, barbarlıkla barışseverlik arasında ikircikli duramayız. Gazze’ye kara harekâtı yapan, canları alan, bedenleri tanınmaz hale getiren İsrail zulmünü lanetliyorum. Filistinli kardeşlerimiz için dua edeceğiz, üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Bu arada, Ukrayna-Rusya sınırında 298 kişiyi taşıyan Malezya Hava Yollarına ait bir yolcu uçağının dün füzeyle düşürülmesine çok üzüldüm. Kardeş ülke Malezya’ya sabır ve başsağlığı diliyor, bu insanlık suçunu işleyen katillerin bulunup cezalandırılmasını temenni ediyorum."

YORUMLAR 1
  • Tayfun KAYA 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne göründüğün gibisin, nede olduğun gibi?. Madem bu kadar düşünme kabiliyetin var o zaman ne işin var Abd nin, ingilizin,fransızın, yahudi nin yanıda. Onlar R.T.E nı istemiyorlar sende istemiyorsun. Onlar diktatör diyor sende içeriden diktatör diyorsun. Şimdi de kalkmışşın israili eleştiryorsun. Rahmetli Türkeş zamanında bu partinin omurgası vardı, şimdi sayende omurgasız bir partiye döndü. Ne göründüğün gibisin, nede olduğun gibi. Sahi sen kimsin. Kimin projesisin bilinmez ancak gerçek olan bir şey varki bu ülkede 2 parti var. AKP ve diğerleri.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı