CHP'de Ekmeleddin İhsanoğlu çatlağı

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde 7 partinin desteklediği çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu, CHP'yi karıştırdı.

CHP'de Ekmeleddin İhsanoğlu çatlağı
CHP'de Ekmeleddin İhsanoğlu çatlağı
GİRİŞ 19.07.2014 09:56 GÜNCELLEME 19.07.2014 09:56
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun aday gösterilmesine tepki gösteren partililer 9 Ağustos'a kadar İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Tekirdağ, Amasya, Eskişehir, Manisa, Tokat, Giresun Mersin ve Hatay'ın da bulunduğu 20 ilde düzenlenmesi planlanan mitingler için çalışmaya sıcak bakmayınca, parti yönetimi miting takvimini iptal etti.

ŞENLİK PROGRAMLARI

Kılıçdaroğlu'nun gideceği illerde parti örgütü tarafından toplanan kitleler yerine belediyelerin düzenlediği şenlik programlarına katılıp burada vatandaşlarda oy isteyeceği belirtildi. Partiye yakın isimler de, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu durum nedeniyle büyük rahatsızlık yaşadığı ancak parti içindeki krizin büyümemesi için sessiz kaldığı ifade edildi. 

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 10
  • mubinkoçal 9 yıl önce Şikayet Et
    bayram. 30 ağustos zafer bayramı,10 ağustos cumhur bayramı kutlamalara katılırmı acaba
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Ağustos ayı Tarihde Türk,ün zafer ayıdır........ .....Yine öyle olacak 10 Ağustos da Türk,ün Tarihine R.T.Erdoğan adı ile CumhurBaşkanlığı zaferi Tarihe geçecek.
    Cevapla
  • arthur 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne uzaar ne kısalır. CHP seçmenini "korku" ve "tehditle" esir almış durumda. Bu kitle %25. Bu böyle kalır. Ne uzar ne kısalır.
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    İyi seçim öncesi siz CHP olarak şenlik yapın…. Bizim şenlikler inşallah seçim sonrası…
    Cevapla
  • celal okur 9 yıl önce Şikayet Et
    şenlik CHP ye yakışır!. Bakmayın siz,cumhurbaşkanı adayı falan gösrediğine! seçimlerde nasıl iktidara gelemeyeceğini bile bile seçime giriyorsa,iktidara gelmek için değil de öyle gözükmek için seçime giriyorsa,şimdi de cumhurbaşkanlığı için de aynı durum! kendi oyu ve tabanı fazla olmadığı için(tabansız olduğu için!) çatı da kursa,temel de atsa,% de buçukları peşine de taksa yine biliyor bu işin de olmayacağını! çevir kazı yanmasın misali,miting olmadı,şenlik verelim,hesabı! leyleğin ömrü laklakla geçer hesabı,chp nin ve yapay yandaşlarının da ömrü ipe sapa gelmez muhalefet ve bira festivali ile,şenlik ile geçer! İslam alemi ağlarken,onların yapacağı tek şey ŞENLİK!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira