Tüzün: Görevimin başındayım

Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, görevinin başında olduğunu bildirdi.

Tüzün: Görevimin başındayım
Tüzün: Görevimin başındayım
GİRİŞ 19.07.2014 14:38 GÜNCELLEME 19.07.2014 14:38
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Tüzün, yaptığı yazılı açıklamada, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin görevden alındığına dair yaptığı açıklamayı yalanladı.

Destici'nin, görevden alınacağının bir hafta önce kendisine bildirildiği yönündeki sözlerini anımsatan Tüzün, "Alperen Ocakları Genel Başkanı olarak görevimin başındayım. Ocak Kurullarımız ne bu konuda bir toplantı tertip etmiş ne de tarafıma böyle bir beyanda bulunulmuştur" ifadesini kullandı.

"Allah'ı şahit tutarak beyan ederim ki, söylenen şey tamamen yalandır ve ahlakla yalanın asla buluşamayacağı yer mümin kulun kalbidir" değerlendirmesinde bulunan Tüzün, açıklamasında şunlara yer verdi:

"40 yıllık hareket geleneğimizde her mensubumuz, kulluğun tabii bir zaafiyeti olarak her günaha bulaşmış, ayakları her zorlu dönemeçte teklemiş, düşe kalka bir seyirle mücadelesini sürdürmüştür ama her zaman, Müslümanlığın gölgesinde bulunan hareketimizde yalan tasvip edilemez bir zaafiyet olarak kabul görmüştür. Allah yalan söyleyenlerin gölgesini üzerimizden çeksin İnşallah.

Son söz olarak tüm Alperen dava arkadaşlarıma şöyle sesleniyorum; Muhsin Yazıcıoğlu'nun her birimizden izler taşıyan nur yüzlü suretini akıllarınıza getirin ve onun 40 yıllık çileyle örgütleştirdiği Büyük Birlik Partisi imajıni bozanları sigaya çekin. Allah yardımcımız olsun."

YORUMLAR 9
  • Yaşar Kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    ALPEREN'İM DİYORSAN ÖYLE DAVRANMALISIN. Serkan Kardeşim yaşça bir büyüğün olarak seni tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum.Ocağımızı çakallara teslim etmeyin.Muhsin Başkan hayatının hiç bir döneminde baskıya zulme boyun eğmedi.Onun yolundan gidenlerde ancak öyle olmalı.Kutsal mücadelenizde Allah yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • dr_tabiptegmen 9 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Aydın'a. Chp içindeki bizzat batı çalışma raporlu pkklıyı , hüseyin aygünü, sezgin tanrıkulunu ve komplesinin dhkpc sevgisini ve çatıya yeni katılan türk pkksı diye bilinen Devrimci Halk Partisini ve diğer Türkiye sosyalist işçi partisini nereye koyacaksın? Ayrıca Ekmeleddin de açılımcı ve 2011 den sonra bop'un ekürilerinin değiştiğini , amerikanın ve israilin akp hükümetini yıkmak için son 1 yılda attığı taklaları görmüyorsan , mason derneklerinin , yahudi koç'un , birader Doğan'ın Ekmeleddin'i desteklediğini görmüyorsan sana ne desek boş. Git amerikanın cemaatinin adayına oy ver sen!!
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    @ AHMET AYDIN : Siz CHPnin vagonu olun Milleti çok kötü günler bekliyor !. O kötü günler CHPnin adayı kazanırsa tabi, anlaşılan genç ve CHPyi tanımayan birisin en başta Rahmetli yazıcıoğlu CHPnin emirleriyle çok zulum çekti, millet çekti, 77yaşında biri olan ben tanırım CHPyi, hep köşe arkalarında saklandı, yargı ve askere verdiği talimatlarla yaptı zulümlerini ! Türkiye 30 seneden beri batılının oyunuyla akan kanı durdurma mecburiyetindedir, Bize en büyük katliamları yapan Yunanistanlada ingilizlerlede barıştık, PKK ile neden barışmayalım,{ bana kalkıp, Türkiye bölünecek safsatası atma sakın ! } cevap yaz !
    Cevapla
  • şamil kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    AHMET AYDIN GİBİLERİN ZORUNA GİTSEDE. başbakan erdoğan bu millet için çok şey yapmıştır. iftiracılar neden çamur atıyorsunuzda ispatlayamıyorsunuz. ahmet aydın gibileride çok iyi biliyorki erdoğan sayesinde huzue içinde yaşıyorlar ama yinede iftiracılıktan vazgeçemiyorlar.
    Cevapla
  • AHMET AYDIN 9 yıl önce Şikayet Et
    GOREVIN BELLI . Sen Chp ile aynı safta olmam dıye bayrak aç ama Pkk ile kanka Apo ıçın yasa ureten erdogan la yanyana olmayı alperenlık ulkuculuk , dava dıye çık mıllete anlat. Yemezler , 2007 de Muhsın başkanın konusmasını hatırla bop cudan acılımcıdan hırsızdan Cumhura başkan olmaz dıyen Muhsın başkan ise sen sen hangı muhsın başkanın yolundasın kaç paraya kıralandın onu anlat onu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak