AK Parti Antalya seçim ofisi dualarla açıldı

AK Parti’nin cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya’daki seçim ofisi Kepez İlçesi’nde açıldı.

AK Parti Antalya seçim ofisi dualarla açıldı
AK Parti Antalya seçim ofisi dualarla açıldı
GİRİŞ 19.07.2014 22:44 GÜNCELLEME 19.07.2014 22:44

Sakarya Bulvarı’ndaki açılışa Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Ak Partili Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugüne kadar Antalya’ya hizmetlerin yapılmasının önünü açtığını ve öncülük ettiğine belirterek, “Başbakanımız Antalya’ya çok ilgi gösterdi. Başbakanımızın Antalya’ya olan ilgisini kıskananlar çatlasın. Antalya’ya hastane, doğalgaz, kavşak, havalimanı yatırımlarının önünü açtı. Antalya’nın her noktasına hizmetleri olan Sayın Başbakanımızı inşallah hep birlikte Cumhurbaşkanı koltuğuna oturtacağız” diye konuştu.

AB Bakanı Çavuşoğlu da şunları söyledi:

‘MİLLET İLK KEZ CUMHURUN BAŞBAKANI’NI SEÇECEK’

“Demokrasinin arkasında, sivil demokrasinin arkasında durduğu için milletin adamlarına sahip çıktığı için gurur duyuyoruz. Menderes’e (Adnan Menderes), Turgut Özal’a en çok sahip çıkan Antalya olmuştur. Sağın, demokrasinin kalesi olmuştur Antalya. Biz 10 ağustos seçimlerinde de milletin adamının yanında olacağız. Yine Erdoğan yanında, yine liderin yanında, yine onunla el ele, hizmet yolunda devam edeceğiz. Önemli bir fırsat önümüze geldi, sadece başkomutan seçmiyoruz, sadece Türkiye’de protokolün başını seçmiyoruz. Artık dış politikanın da liderini, ekonominin de liderini, sosyal politikanın da liderini, velhasıl cumhurun başkanını seçiyoruz. Hem de doğrudan seçiyoruz. Türkiye’yi dışarıda en iyi kim temsil edebilir, süklüm püklüm olanlar mı, dik duruşuyla ve asil duruşuyla diklenmeden dik duran bir liderle mi Türkiye’yi iyi temsil edebiliriz. Vatandaşımız bunun cevabını çok iyi biliyor.'' 

Konuşmaların ardından seçim ofisi dualarla açıldı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı