CHP'li 10 vekil Gazze'ye gidiyor

Yarın Dışişleri Bakanlığı’na başvuracak olan 10 CHP'li vekili, Gazze'ye gitmeye hazırlanıyor.

CHP'li 10 vekil Gazze'ye gidiyor
CHP'li 10 vekil Gazze'ye gidiyor
GİRİŞ 20.07.2014 10:53 GÜNCELLEME 20.07.2014 10:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TBMM İnsan Hakları Komisyonu’na Gazze’ye heyet gönderilmesi için yazılı başvuruda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 10 CHP’li milletvekili olarak Gazze’ye gitmek için yarın Dışişleri Bakanlığı’na başvuracaklarını açıkladı.

İsrail askerine ağır darbe!

Habertürk'ün haberine göre, Ağbaba şöyle konuştu: “Gazze’ye gitmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Hem CHP’nin İnsan Hakları Komisyonu üyeleri hem Cezaevi İnceleme Komisyonu üyeleri olarak yaklaşık 10 milletvekili Gazze’ye gitmeyi planlıyoruz. Kuru kınama ve bildirilerle bu iş olmuyor” diye konuştu.

YORUMLAR 7
  • Mehmet ünsal 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar esdin ve sisi nin yanınada gittiler. sizce ne için gider chp?
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    E bide Duyurmadan Gidin. Söylemeden gidin biz buraya geldik deyin, bizde samimi olduğnuzu anlayalım. Şimdi gidemeyince hükümete atarlar suçu.
    Cevapla
  • barış 9 yıl önce Şikayet Et
    bunların işi fesad çıkarmak. chp partisinin planı insanların gözünü boyamak. gazzeye gidiş amaçları türkiyeyi savaşa çekmek. Gazzeye gittiklerinde israilden gereken cevabı aldıklarında türkiyeyi zor duruma bırakarak kendilerine yeni oyun kurmaktadırlar. Gittiniz yer sizin asıl yerinizdir.
    Cevapla
  • vahide uçar 9 yıl önce Şikayet Et
    SAMİMİ İSENİZ AMENNA. on agustosta oy alabilmek içinmi,ben oy için gitmek istediğinizi düşünüyorum ve sizi samimi bulmuyorum,siz çıkarınız olmayan hiç bir işte olmadınız olmazsınızda.
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 9 yıl önce Şikayet Et
    ???!!!. ben eminim israil kafirleri ile fotoğraf çektirip geri geliceklerdir...inş. yanılırım ama sezgilerim öyel diyor nede olsa chp uyuşmuyor abim ya...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun
PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri