Büyük Birlik Partisi'nde İhsanoğlu depremi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında bazı isimler tasfiye edildi.

Büyük Birlik Partisi'nde İhsanoğlu depremi
Büyük Birlik Partisi'nde İhsanoğlu depremi
GİRİŞ 20.07.2014 17:42 GÜNCELLEME 20.07.2014 18:31
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, genel merkezin Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili kararına "aykırı davranış ve tutumlar" sergileyen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok ve MKYK Üyesi Metin Gündoğdu'nun tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkine, Bozok'un Genel Başkan Yardımcılığı görevinin düşürülmesine karar verildi.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, Genel Başkan Mustafa Destici başkanlığında toplanan MKYK'da, partinin "cumhurbaşkanı aday tercihi" konusunda aldığı karar ve partinin bu süreçte yapacağı çalışmaların ele alındığı kaydedildi.

Toplantıda ayrıca, Genel Başkan Yardımcısı Bozok ve MKYK üyesi Gündoğdu'nun, durumlarının görüşüldüğü belirtilen açıklamada, "Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok'un, 'Basın huzurunda disiplin gerektiren suçlarından ötürü Genel Başkan Yardımcılığının düşürülmesine' oy birliğiyle karar verilmiştir. Ayrıca, aynı suçu işleyen MKYK Üyesi Metin Gündoğdu ve Bozok'un Merkez Disiplin Kurulu'na tedbirli olarak sevki kararlaştırılmıştır" denildi.

YORUMLAR 31
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Büyük birlik partisi üst düzey yöneticileri . Merhum Muhsin Yazıcıoğlu,na ve Yeni Türkiye,ye ihanet içindesiniz tarih sizide affetmeyecek,
    Cevapla
  • Mücahid 9 yıl önce Şikayet Et
    Kaç para aldın sayın Destici?. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasına ihanet etmek için İhsanoğlu sana kaç para verdi ve neler teklif etti de davana ve davamıza ihanet ettin,sen ne yapsan da biz davamıza sahip çıkacağız ve İhsanoğluna oy vermeyeceğiz...
    Cevapla
  • cevherkul 9 yıl önce Şikayet Et
    Parti içi. gereken mücadele ile BBP parti ruhunu yok etme girişimi yapanları tasviye etmeli edemiyorsa yeni parti kurulup yoluna devam etmelidir.
    Cevapla
  • erciyes talas 9 yıl önce Şikayet Et
    bbp bitmiştir. Muhsin Yazıcıoğlu beyefendinin anısana olan saygımızdan bu partiye bir sempatimiz vardı ancak, solcularla işbirliği yaptığı için artık, Müslümanların defterinden bu parti tamamen silinmiştir .
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Alper kahya, MHP’nin CHP’ye vagon olmasına, Rahmetli Muhsin Başkanın emaneti BBP’nin CHP’nin kucağına itilmesine hiç bir şey diyemedin de Ak Parti CHP’nin kuyruğunda diyeceğim diye zorlaya zorlaya onu mu buldun?. Ak Parti, CHP’nin yaptığı gibi iyi de olsa kötü de olsa herşeye karşı mı çıkmalıydı? Ak Partinin hangi yararlı önerisine destek olmuş CHP. İşte Ak Parti faydalı olan bir şeyde, karşı taraftan geldi diye karşı çıkılmaması gerektiğinin örneğini göstermiş. Zaten başörtüsü zulmü olduğu zamanlarda; sen başörtüsü sorununu çözümünü siyasi rant amacıyla istiyorsun diyen CHP’ye, aman sen öncü ol, biz arkandan gelelim, yeter ki kızlarımızın sorunu çözülsün demedi mi? Bu bilakis samimiyeti göstermez mi? Biz MHP, CHP’nin vagonu oldu derken, MHP’nin eski Ülkücüleri ezerek geleneksel çizgisinden sapmasını, iradesini CHP’ye kiraya vermesini, her şeyde kendi aklı fikri yokmuş gibi, sağduyulu kesim aleyhine de olsa CHP’yi taklit etmesini kast ediyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek