CHP'li gençlerden Gazze için başvuru

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, yarın, İsrail'in saldırdığı Gazze'ye gitmek için Dışişleri'ne başvuruda bulunacaklarını bildirdi.

CHP'li gençlerden Gazze için başvuru
CHP'li gençlerden Gazze için başvuru
GİRİŞ 20.07.2014 21:15 GÜNCELLEME 20.07.2014 21:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, Gazze'de yaşanan dramlara sessiz kalmanın, insanlık suçu olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve ceza evi komisyonu ve insan hakları komisyonu üyeleri ile Gazze'ye gitmek için yarın Dışişleri Bakanlığına müracaat edeceklerini belirten Yıldız, gerekirse İsrail veya Suriye üzerinden Gazze'ye geçerek yaşanan katliama sessiz kalmayacaklarını kaydetti.

Türkiye'de 81 ilde, CHP'li gençlerin, Gazze'de yaşananlara sessiz kalmayarak eylemlerini sürdüreceğini bildiren Yıldız, "Bu katliamda masum çocukların ölmemesi için elimizi taşın altına koyacağız" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP.li gençlik kimi kandırıyor?..Bir yanlışlık olmasın?....Taksim gezi parkında .....Hükümeti devirmek için.......... ..... Mossad, ve yahudi Otpor,Canvas ile işbirliği yapanlar kimlerdi?..
    Cevapla
  • erciyes talas 9 yıl önce Şikayet Et
    maskeler. bu cehape'de o kadar çok sahte yüzler ve maskeler gördük ki! sırf muhafazakarlardan da oy alabilirmiyiz , sağ partilerle iş birliği yapabilirmiyiz diye arada sağ maske'de takmaya başladılar! ancak o solcu yüzün üstüne sağ bir maske hiç oturmuyor !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!