İhsanoğlu'na şok tepki: Milleti enayi yerine...

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Mısır Çarşısı ziyareti sırasında bir kadının beklenmedik bir tepkisiyle karşılaştı.

GİRİŞ 23.07.2014 15:09 GÜNCELLEME 23.07.2014 15:51
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

İhsanoğlu'na  Mısır Çarşısı ziyareti sırasında bir kadın tepki gösterdi. Başörtülü yaşlı bir kadın kendisini Cumhuriyet vatandaşı olarak tanıtıp, İhsanoğlu'nun adaylığına tepki gösterdi.

"Beyefendi bakar mısınız" diye İhsanoğlu'na seslenen kadın, "siz bu insanları enayi yerine koyamazsınız. Cumhuriyet vatandaşı olarak yakamızdan düşün" diye bağırdı.

İhsanoğlu'nun "Demokrasi var" demesi üzerine aynı kadın tepkisini,"Demokrasi varsa, çalıştınız mı? Alın teri akıttınız mı? Hastanelerde çile çektiniz mi? Öyle zembille inmek yok" diye sürdürdü.

İhsanoğlu'na eşlik edenlerden bazıları kadını uzaklaştırmak istedi. İhsanoğlu araya girerek 'bırakın konuşsun' dedi. Çevredekilerin müdahalelerine de "kabarmayın yaa... Size ne oluyor" diye tepki gösteren kadın eleştirilerini sürdürdü.

İhsanoğlu tepkilere, "Benim böyle geldiğimiz nerden biliyorsunuz" sorusuyla karşılık verdi. Yaşlı kadın da bu soruya, "Siz niye başkasının oyuncağı oluyorsunuz?" sorusuyla karşılık verdi. İhsanoğlu bunun üzerine "Neyin oyuncağı? Meclis'teki partiler oyuncak mı ?" diye sordu. 

Tepkisini sürdüren kadın, "Niye biz vatandaş olarak Cumhurbaşkanlığına adaylığımızı koyamıyoruz da siz koyuyorsunuz ?" dedi.

İhsanoğlu "Koyunuz efendim, 3 aday var oyunuzu verin efendim" karşılığını verdi.  Tepkisini, "Ben hakkımı helal etmiyorum. Ödediğim vergileri helal etmiyorum" diye sürdüren kadın İhsanoğlu'nun yanından uzaklaştı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 32
  • oku yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    Teyzenin ne dediğini 10 ağustosta anlarsınız acele etmeyin! Siz ve peşinden gittikleriniz o teyzelerin ne dediğini bir anlayabilseniz, belki bir şansınız olur da anlayamadığınız için sırtınız da yerden kalkmıyor. . Teyzenin tepkisi yersiz ve ezbereymiş:) vay sizi gidiler sizi! O zaman ben sorayım eklemeli beye; bay eklemeli, siz chp nin hangi icraatını islam alemine ve müslümanlara layık buluyorsunuz da onların çatısına çıkıyorsunuz? Yoksa aslında o çatıya sizi amerikadan, hadi utanmayın yav yoksa isailden mi çıkardılar:) menderesin mezarına gidip göz yaşı dökeceksin, sonra gelip onu asanlarla köşke aday olacaksın! "Filistin de filistin diyorsunuz ama Türkmenleri görmüyorsunuz" diyerek israil sözcülüğü yapacaksın ama Türkmenlere yardım götüren tırları durduran hain ve işbirlikçilere bir çift lafın olmayacak! Hatta sen bizzat o tırları durduranların adamı olacaksın:) Bu milletin çok şükür ki, azıcık bir kısmı unutkan, biatçı, sorgulamaz ve alık diye hepsini öyle sanmanız, sizin öyle olduğunuzun göstergesidir. Peki şimdi bu yorumu anlayabildiniz mi gençler? Sanmıyorum ama hadi biraz çabalayın...
    Cevapla
  • karaşahin 9 yıl önce Şikayet Et
    Yorumcuların . Bazıları okuduğunu, dinlediğini anlamaktan beri. Bu şekilde olunca da sisi yi getirsen sn cumhurbaşkanım diye peşinden giderler doğal olarak. Kadın diyor ki çalıştın mı; Tayyip senelerce bu millet için çalıştı. Alın teri döktün mü; Tayyip kelle koltukta gece gündüz demeden yüzlerce satılmışa karşı ter akıtarak millete hizmet etti. Hastanelerde çile çektin mi; Tayyip gibi Millete hizmet etmek uğruna sağlığından oldun mu, ameliyat masalarında suikastlara maruz kaldın mı, en azından sesin kısıldı mı. Gökten zembille gelmek yok; Dün mısır yavrusu iken bugün Türkiye ye Cumhur Başkan ı olamazsın. Bunları da anlamazsınız ama benimkisi bir umut, hani Allah C.C dan umut kesilmez hükmü gereği...
    Cevapla
  • ramazandalkılıç 9 yıl önce Şikayet Et
    ekmelciler. iki günde ekmelci olanlara sesleniyorum. eğer sizde vicdan gurur varsa erdoğanın yaptığı hiç birşeyi kullanmazsınız. kadın haklı ekmel ne vermiş bu ülkeye hanginiz tanıyodu. erdoğan yumruğunu sıkmayı evet iyi bilir tıpki davosta israile posta yaptığı gibi bana pısırık adam değil delikanlı adam lazım. allahın var erdoğan sen canını sıkma paşam seni çıkaracaz oraya. ekmek için ekmeleddin miş. ülkemizdeki en büyük nimet erdoğandır be.
    Cevapla
  • Mustafa Giresunlu 9 yıl önce Şikayet Et
    teyzenin ne dediğini ben anlamadım ama ne yapmak istediğini anladım:)). Teyze buldu efendi insanı rahat rahat bağırıyor çağırıyor sanki karşısındaki 7 yaşında oğluna bağırıyor.Bu insanları bu hale getirenler utansın.Malesef bu teyze gibi yaşayan düşüne kafası karışık öfkeli çok insan var Ekmelettin bey gibi sakin aklı selim insanlara ihtiyacımız var hemde acil!!
    Cevapla
  • mutlutellal 9 yıl önce Şikayet Et
    Ekmel Bey için..... Ekmelettin Bey'e reklam için bu bile yeter, vatandaş aynısını Tayyip'e söylese kendisinden bir yumruk ya da en azından korumalarından bir tekme yerdi bu vatandaş.... Ama sakinliğini, saygısını ve efendiliğini korumuş bir Cumhurbaşkanı adayı...Helal olsun sana kendini o kadar iyi yetiştirmiş ki CHP gibi solun en kuvvetli partisi bile, (kendi görüşlerine ters olmasına rağmen) kendisini aday olarak göstermiş... Örnek insan....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dolmabahçe'de kritik görüşme! Başkan Erdoğan Shoukry’i ağırlıyor
DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepki