Erdoğan: Aklımda birkaç isim var!

Başbakan Erdoğan kendinden sonrası için sır vermedi ama aklında bazı isimlerin netleştiğini söyledi.

Erdoğan: Aklımda birkaç isim var!
Erdoğan: Aklımda birkaç isim var!
GİRİŞ 25.07.2014 08:40 GÜNCELLEME 25.07.2014 08:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye gazetesinden Yıldıray Oğur Adana'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çok kritik bir soru sordu: “Köşke çıkarsanız Başbakanın kim olacağına dair bir tasarım var mı kafanızda?”

Başbakan'ın verdiği cevap ise "Olmaz olur mu canım! Bir değil birkaç tane var. Yeter ki Cumhurbaşkanı seçilelim." şeklinde oldu. Başbakan sonra şöyle devam etti: 

"Bir mimar eserini ortaya koymadan önce kendi zihninde tasarlar. Sonra da onu kâğıda aktarır. Siz gazeteciler de aynı şeyi yapmıyor musunuz? Önce tasarlıyorsunuz, akabinde yazıyorsunuz."

Yıldıray Oğur, Başbakan Erdoğan'dan ısrarla bir isim almaya çalıştı: Aklınızda bir isim var yani?

Başbakan'ın bu soruya cevabı ise gayet kısa oldu: Birkaç isim var!

Yıldıray Oğur son olarak ekledi: O birkaç ismin kim olduğunu ısrarla öğrenmeye çalıştığımızı, off the record olarak bile cevap alamadığımızı yazmaya bilmem gerek var mı?

YORUMLAR 3
  • nergis lalezar 9 yıl önce Şikayet Et
    Umutluyuz (2). Paralelin listesinde olan , hapse atılan veya yargılanan herkes pürupak mıdır acaba? Darbeci diye nitelenenlerin bir çoğu masum olmadığı gibi kan emicilerde paralelin arkasına saklanıp ceplerini şişirmeye devam etmesinler. Ak partide birileri canhurac içinde çalışırken birileride fırsatçılık yapmasın. Paralelin yaptığı ihanet yüzünden darbeciler şimdilerde kahraman edasıyla konuşurken ,bir gün bunlar yüzünden paralelede bu fırsat verilmesin lütfen .Yaşananlardan ders çıkarılması gerekiyorken bu kadar fütursuzluğa kimsenin hakkı yok.Sayın başbakanımız inşallah sizede fırsat vermeyecektir. Bu sefer gerçek Ak insanlarla yola devam edecektir inşallah.
    Cevapla
  • nergis lalezar 9 yıl önce Şikayet Et
    Umutluyuz(1). Sayın başbakanımızdan ;son bir buçuk yıldır yaşananlardan kazandığı yeni tecrübelerle güzel adımlar atmasını bekliyoruz . Paralel yaptığı ihanetin bedelini ödemeye başladı. Bunun sadece bazı kurumlarla sınırlı kalması ,birilerinin onları tüm yapılanlara rağmen hala korumaya çalışması başbakanın emanetine ihanettir .Maalesef en büyük ihanetide bu yaygaranın kopmasına sebep olan ,öncelikli olarak kendi maddi menfaatlerini düşünenler yapıyor. Paralelin suçlu olmasıyla, kendilerini aklanmış görenler pervasızca hiç yüzleri kızarmadan, Allah’tan korkmadan yerlerini daha genişlemiş görerek aynı iğrençliklerine devam ediyorlar.Kendilerini düzeltmek yerine daha azgınlaşarak başbakana ,partiye ve yeni Türkiye’ye umudunu bağlamış öncelikli biz Türkiye milletine ,daha sonra Tüm mazlum milletlere en büyük ihaneti bu benciller yapmaktadır.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Öyle Birine 'Ata' De ki, 'Peygamber Övgüsü' Almış Olsun,, Necip Fazıl Kısakürek!,. Ak Parti, sıradan bir parti veya kurum değil,ki arkadaşlar, ECDADIMIZ OSMANLI,nın kanını taşıyan Yiğitler ve Şehzadeler var Ben inanıyorum,ki Ak Parti,nin içinde kimsenin hayal bile edemiyeceği yüzlerce RECEP TAYYİP ERDOĞAN,LAR var bunu herkes böyle bile,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı