Güllece: Vekil sayımız kadar Başbakan çıkar

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ak Parti'de Erdoğan sonrasını yorumladı: "Başbakan kim olacak sorunu yaşamayız" dedi.

Güllece: Vekil sayımız kadar Başbakan çıkar
Güllece: Vekil sayımız kadar Başbakan çıkar
GİRİŞ 25.07.2014 14:13 GÜNCELLEME 25.07.2014 14:13

GÜLLÜCE: MİLLETVEKİLİ SAYIMIZ KADAR BAŞBAKAN ÇIKARABİLECEK BİR PARTİYİZ

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, A Haber Ankara Temsilicisi Murat Akgün’ün sorularını yanıtladı.

Güllüce, üzerinde çok konuşulan kentsel dönüşüm projesinde gelinen son noktayı değerlendirdi. Kentsel dönüşümün yerel seçimlerden sonra tekrar hız kazandığını belirten Güllüce, Fikirtepe Projesi'nde de hakkından fazlasını almakta direnenlere yasa çerçevesinde müdahale edileceğini söyledi.

YENİ ALANLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yeni riskli alanlar, kentsel dönüşüm alanları belirlemeyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Hızlanmaya başladı tekrar. Fikirtepe çok konuşuluyor, adeta sembol haline geldi. Bakanlık olarak yapacağımız her şeyi biz yaptık. 15 gün içinde orayı hallettik ama bundan sonra vatandaşla mülk sahipleri arasındaki uzlaşmadır. Hakkımın üç katı beş katı koparayım diyen varsa ona da yasanın bize verdiği yetki var ona da müdahale ederiz diyoruz.  Edeceğiz bazılarına.

MİLLETVEKİLİ SAYIMIZ KADAR BAŞBAKAN ÇIKARABİLECEK BİR PARTİYİZ

Biz Başbakan kim olacak sorunu yaşamayız. Bütün milletvekilleri Sayın Başbakan’ın ifade ettiği isime uyarız ve o bizim Başbakanımız olur. Milletvekili sayımız kadar Başbakan çıkarabilecek güçlü bir partiyiz.

"ERDOĞAN KADAR KARİZMATİK OLMAYABİLİR"

Herkes Sayın Başbakan’dan beklediklerini ondan beklemez o zaman o sorun çözülmüş olur. Herkeste biliyor ki Başbakan o imajı, o karizması sayesinde Türkiye’de AK Parti’yi  bu noktalara getirdi. Gelen arkadaşımızda o karizmada olmayabilir ama AK Parti’yi de yönetir, Türkiye’yi de yönetir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu