Erdoğan için 3 günde 25 bin kişi başvurdu

Erdoğan'ın Köşk seçim çalışmalarını duyurduğu web sitesinde oluşturulan "Gönüller Platformu"na katılmak için 3 günde 25 bin kişi başvurdu.

Erdoğan için 3 günde 25 bin kişi başvurdu
Erdoğan için 3 günde 25 bin kişi başvurdu
GİRİŞ 26.07.2014 07:42 GÜNCELLEME 26.07.2014 07:42

Cumhurbaşkanı Seçim Ofisi Gönüllüler Koordinasyon Sorumlusu Mehmet Emin Ekmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarının bir boyutunu da gönüllülerin oluşturduğunu bildirdi.

"Gönüllüler için oluşturulan platformda şu ana kadar 3 günde 25 bin başvuru oldu" diyen Ekmen, şöyle konuştu:

"Bunların yüzde 65'i AK Parti üyesi değil. Cumhurbaşkanlığı seçimi için tamamen Recep Tayyip Erdoğan sevdasıyla bu işe girdiler. Gönüllülerimiz illerde 300 ile 10 bin arasında değişiyor. Ziyaret ettiği yerlerde onlarla Başbakanımızı görüştürüyoruz. Fotoğraf çektiriyoruz. Adana'da iftara davet ettik. Burada tarihi bir sefer olan Ankara-İstanbul YHT seferine eşlik edecekler. İstanbul'da cumartesi günü yapılacak şöhretler karması maçını kendilerine ayrılan yerde izleyecekler. Gönüllülerimiz kendi çevrelerini, Başbakanımızı neden Cumhurbaşkanlığı seçiminde desteklediklerini anlattıkları videoları çekip internette yayınlıyorlar. 'Erdoğan'ı destekliyorum. Çünkü' diyerek Erdoğan'ı destekleme nedenlerini sitemize yüklüyorlar."

"Ülkemi emin ellere teslim etmek istiyorum"

Anadolu Üniversitesi Beden Eğitim Öğretmenliği 2'nci sınıf öğrencisi Zülbiye Büyükak, Başbakan Erdoğan'ın sevdalısı olduğunu bildirdi.

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olacağına inancının bulunduğunu ifade eden Büyükak, "Ben de ülkemin sevdalısıyım. Ülkemi emin ellere teslim etmek istiyorum. Bu yüzden Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olmasını istiyorum. Cumhurbaşkanı olması için elimden gelen bütün fedakarlığı yapmak ve bir oy dahi olsa Sayın Başbakanımıza kazandırmak istiyorum" dedi.

Gönüllülerden Neslihan Ateş de gönüllü olarak çalışmak için internet sitesinde başvuru yaptıklarına değindi.

Kendisine gelen bir maili yanıtladığını ve YHT yolculuğu yapmaya hak kazandığını anlatan Ateş, "Eskişehir'den Pendik'e YHT ile gideceğim. Eskişehir'den İstanbul'a yapılacak YHT hattını adeta dört gözle bekliyordum. Ülkemize hayırlı olsun ve bize çıta atlatsın" diye konuştu.

Nurullah Kaynarca ise 2001 yılından bu zamana Türkiye'deki güzel değişiklikler nedeniyle Başbakan Erdoğan'ı desteklediğini vurguladı.

Emeklilerin ve tüm çalışanların artık, haklarını rahatlıkla aldığını dile getiren Kaynarca, "Uluslararası alanda ülkemiz, değerli bir seviyeye geldi. Bunun için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum. Başbakanımızla birlikte YHT aracılığıyla İstanbul'a gitmekten mutluyum" ifadelerini kullandı.

-"Önemli işlere imza atacağına eminim"

YHT açılışı için Alaçatı'daki tatilini yarıda keserek Eskişehir'e gelen iş adamı Faysal Arslan da Başbakan Erdoğan'ın Türkiye için çok güzel şeyler yaptığını kaydetti.

Başbakan Erdoğan'ı desteklemek için iyi nedenlerinin bulunduğunu belirten Arslan, "Ülkenin gelişmişlik seviyesini demiryolları belirliyor. Ülkemizde Başbakan Erdoğan öncülüğünde demiryolları da ilerledi. Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı döneminde önemli işleri imza atacağına eminim" şeklinden konuştu.

Makine mühendisi Hasan Yazıcı ise Başbakan Erdoğan'ı özgürlüklerin ve değerlerin yılmaz savunucu olduğu için desteklediğini vurguladı.

Erdoğan'ın Türk milletini 21. yüzyılda gerçek ve müreffeh dünyayla tanıştırdığını anlatan Yazıcı, "Artık, İstanbul'a da Yüksek Hızlı Tren'le gideceğiz" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler