Demirtaş Vedat Aydın'ın mezarını ziyaret etti

Selahattin Demirtaş, kaçırıldıktan sonra cesedi bulunan Halkın Emek Partisi’nin Diyarbakır İl Başkanı Vedat Aydın’ın mezarını ziyaret etti

Demirtaş Vedat Aydın'ın mezarını ziyaret etti
Demirtaş Vedat Aydın'ın mezarını ziyaret etti
GİRİŞ 28.07.2014 10:46 GÜNCELLEME 28.07.2014 10:46

HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Mardinkapı Mezarlığı’ndaki mezar ziyaretine , Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Emine Ayna, DBP İl Başkanı Zübeyde Zümrüt, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Başkan Yardımcısı Fırat Anlı, ilçe belediye başkanları ile partililer katındı. 

Yaptığı konuşmada, barışın gücüne inan herkesin bayramını kutlayan Cumhurbaşkanı adayı Demirtaş, bayramların barış ve kardeşlik duygularıyla karşılandığını belirterek, "Devletlerin ve hükümetlerin politikaları nedeniyle yıllardır halklarımıza bayram tadında bir bayram yaşatamadık" dedi. Demirtaş, yaşanan her olumsuzluğa rağmen umudunu kaybetmediğini, her günü bayram havasına çevirecek çalışma yürüttüklerini söyledi.

TRT GENEL MÜDÜRÜ ALLAH’A HAVALE

Geçmişte işlenen faili meçhul cinayetler konusuna da değinen Demirtaş, "Sözde ’hesabını sorduk’, demekle hesabı sorulmuş olmuyor" dedi. Bir gazetecinin, "TRT Genel Müdürü sizin yayınları kesecekmiş" diye sorması üzerine Demirtaş, "Bugün bayram, onu Allah’a havale edeyim. Bayramdan sonra kendisiyle ilgilenirim" diye yanıtladı. 

Yapılan konuşmalardan sonra Demirtaş ve beraberindekiler, Vedat Aydın’ın mezarına kırmızı gül bıraktı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!