Dengir Fırat, AK Parti'den istifa etti

AK Parti eski genel başkan yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Facebook'dan yayınladığı bir açıklamada istifa ettiğini duyurdu.

 Dengir Fırat, AK Parti'den istifa etti
Dengir Fırat, AK Parti'den istifa etti
GİRİŞ 28.07.2014 14:09 GÜNCELLEME 28.07.2014 14:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dengir Mir Mehmet Fırat, yaptığı açıklamada "Bugüne kadar AK Partide üyeliğim devam ettiği için siyasi etiğe uyarak bazı gerçekleri ifadeden hep kaçınmıştım" diyen Fırat, şunları ekledi: "Ancak bugünkü şartlardan dolayı bu manevi sorumluluğun ağır vebali olduğu kanısına vardım. Bu nedenle,daha sonra detaylı gerekçesini açıklamak üzere, kurucuları arasında bulunduğum AK Parti üyeliğinden istifa ediyorum" dedi.

Fırat 8 Kasım 2008'de AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı ile birlikte hem MYK hem de MKYK’daki görevlerinden istifa etmişti. Ayrıca Köşk seçiminde oyunu da Selahattin Demirtaş'a vereceğini açıklamıştı.

KAYNAK: RADİKAL
YORUMLAR 4
  • mayan06 9 yıl önce Şikayet Et
    nankörler. kılıçdaroğlu seni uyuşturucu baronluğuyla canlı yayında köşeye şıkıştırdığı zaman reis senin yanında olmadımı hemen satın yazıklar olsun sendemi yoksa tuzluksun
    Cevapla
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    Yakından kime gider. Onu da ben mi söyleyeyim...Millet iradesini temsil etmeyenlerin Ak Parti çatısında ne işi var
    Cevapla
  • dudu durdu 9 yıl önce Şikayet Et
    bu bari medeni bir şekilde ayrılsa. koca koca adamlar kendini rezil rüsvay ediyor ayrılırken.
    Cevapla
  • Hakkı Trabzonlu 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇÜRÜKLER AYIKLANSIN. Çürük Elmaların ayrılıp gitmeleri çok iyi sonuçlar verecektir. Bir Çürük meyve sepetteki diğer sağlam Meyveleride çürütebilir derhal Ayıklanmaları çok iyi olur. helede kendileri isterse çok daha iyi olur. Sanırım Pensilvanyalı'ya Bağlılıklarını bildirmek için oraya gideceksin. Güle Güle Dengir Bey yolun açık olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı