İhsanoğlu'nun ABD'den sürpriz ziyaretçileri

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Yeniköy'deki evinin önünde kendisini görmek için bekleyen süpriz ziyaretçileri ile görüştü.

İhsanoğlu'nun ABD'den sürpriz ziyaretçileri
İhsanoğlu'nun ABD'den sürpriz ziyaretçileri
GİRİŞ 28.07.2014 16:53 GÜNCELLEME 28.07.2014 16:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'nin Teksas eyaletinden İstanbul'a tatil için geldikleri öğrenilen 3 kadın turist, yarım saat bekleyişin ardından İhsanoğlu ile görüştü ve resim çektirdi.

İhsanoğlu'nun yaşadığı sitenin önünden geçen 3 kadın turist, gazetecileri ve korumaları görünce kimi beklediklerini sordular. Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu'nun sitede yaşadığını öğrenen turistler, kendisiyle tanışmak istediler.

O sırada kapıda bekleyen oğlu Orhan İhsanoğlu, kadınlarla görüştü. Orhan İhsanoğlu'nun haber vermesi üzerine dışarı çıkan İhsanoğlu, turistlerle görüşüp, fotoğraf çektirdi. İhsanoğlu'yla bir süre sohbet eden turistler daha sonra ayrıldı. Bir kadın turist "İhsanoğlu ile ne konuştunuz" sorusuna "Kendisi çok iyi ve nazik biriydi" yanıtını verdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • adnan bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    CEVAPCI. hayret pensilvanyadan değilde teksastan gelmişler yine aynı sahneler ( al takke ver küllah) bunlarda TÜRK insanını aptal zannetmeye devam ediyorlar.oysa sindirilmiş olan bu millet.10 ağustosta TAM BAĞIMSIZLIK İÇİN gerekeni yapacak.bu ekmelettin amca sonra yüzümüze nasıl bakacak acaba.
    Cevapla
  • haydar zulfikar 9 yıl önce Şikayet Et
    Bayram seyranda ne alaka?. Başka görüşecek kimse mi kalmadı ta abdden. Var bir işler hem abd bağlantılı. Çıkar dumanı bakalım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı