'Dünya önümüzde ceket ilikleyecek'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’da ve Kafkaslarda yaşanan çatışmalara değindi.

'Dünya önümüzde ceket ilikleyecek'
'Dünya önümüzde ceket ilikleyecek'
GİRİŞ 29.07.2014 17:16 GÜNCELLEME 29.07.2014 17:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yer alan tarihi Çınaraltı Meydanı’nda gerçekleşen programda Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş’u, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Teşkilatı ve vatandaşlar karşıladı.

Kahvehanedeki vatandaşlarla bayramlaşan Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş’a İstanbul Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş, İsmail Kaşdemir eşlik etti.

Kurtulmuş, konuşmasında Orta Doğu’da akan kanı eleştirdi. Orta Doğu’da ve Kafkaslarda yaşanan çatışmalara rağmen Türkiye’nin istikrarlı duruşuna devam ettiğini kaydeden Kurtulmuş, "Bugün baktığımızda Gazze’de, Filistin’de akan kan durmuyor. Ukrayna’da yaşanan çatışmalara şahit oluyoruz. Suriye’de yaşananlar ortada. Tüm bu olumsuz havaya rağmen Türkiye fırtınanın ortasında dimdik ayakta duruyor. Eski Türkiye artık yok.

Biz dünyada sözü geçen bir ülke konumuna hızla yükseliyoruz. Sözümüzün dinleneceği ve dünyanın Türkiye önünde önünü ilikleyeceği günler yakın. Eski Türkiye üzerinden hesap yapanların defterlerini düreceğiz. 1945 seçimlerinde de Lapseki’de oylar Demokrat Parti’ye gitmesine rağmen Ankara’da CHP’ye gitti şeklinde değiştirildi. Birileri hep millet iradesine balans ayarı yapmaya çalıştı. İnşallah yeni Türkiye’de kendi cumhurbaşkanını halk seçecek ve artık eski defterler kapanacak.

Eski Türkiye üzerinden hesap yapanlar Cumhurbaşkanlığı makamını hep ülkenin gelişimine engel olması için kullandılar. Milletin seçtiği hükumetle, Cumhurbaşkanıyla yepyeni bir Türkiye doğacak. Ne makam ne de mevki peşindeyiz. Davamız gelecek olan nesillere söz sahibi olan bir ülkeyi emanet etmektir" dedi.

(İHA)

YORUMLAR 1
  • adnan bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    CEVAPCI. ((((Biz dünyada sözü geçen bir ülke konumuna hızla yükseliyoruz. Sözümüzün dinleneceği ve dünyanın Türkiye önünde önünü ilikleyeceği günler yakın.))) İŞTE BÜTÜN TÜRKİYENİN DUYMAK VE YAŞAMAK İSTEDİKLERİ RABBİM BÖYLE BASİRETLİ VE YÜREKLİ politikacıları eksik etmesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...