Bahçeli: IŞİD ne ise İsrail de o'dur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul'daki bayramlaşma töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli: IŞİD ne ise İsrail de o'dur
Bahçeli: IŞİD ne ise İsrail de o'dur
GİRİŞ 29.07.2014 17:33 GÜNCELLEME 29.07.2014 17:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Abdi İpekçi Spor Salonu’nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

Türkmen yurtlarında çağlayan gibi akan kanın “insanım” diyen herkesi isyan ettirecek seviyede olduğunu belirten Bahçeli, “IŞİD isimli İslam düşmanı, insanlık katili, şefkat ve merhamet celladı terör örgütü Türkmenleri kesip biçmektedir. Bu kiralık cinayet çetesi camileri bombalamaktadır. Bu haşaratlar peygamber kabirlerini yok etmektedir. IŞİD Kabe’yi vurmaktan, hacıları katletmekten bahsetmektedir.
 

Karşımızda kudurmuş, kinlenmiş, iblisçe silahlandırılmış, dinden imandan ve insanlıktan çıkmış vahşi bir terör örgütü vardır. IŞİD aklınca hilafet ilan etmiştir. 11 Haziran’dan beri 49 Türk vatandaşımız IŞİD’in elindedir. Musul Başkonsolosluğumuzu basan teröristler diplomatlarla birlikte 49 kardeşimizi tutsak almış ve Türk topraklarını işgal etmişlerdir. Halen bu tutsaklık sürmektedir” diye konuştu.

IŞİD ile İsrail arasında hiçbir fark olmadığını belirten Bahçeli, “İsrail’in Gazze’yi bombalaması neyse IŞİD’in Musul’a ölüm yağdırması aynısıdır” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    ya bu adamdan hiç bişey anlamıyorum. sırf ypg ile çatışıyor diye ışidi savunuyordu bir zamanlar ama baktı ışid Türkmenleri katlediyor şimdi ışıdi eleştriyor acemi siyasetçi bu olsa gerek
    Cevapla
  • celebi girgin 9 yıl önce Şikayet Et
    :::. Siz Hayat süren lesler,sizi kim diriltecek?
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    SONRADAN LİDER OLUN'MAZ LİDER DOĞULUR !!. Şu an Türkiyede lider kıtlığı var.Liderlik allah vergisidir mesala Rahmetli Menderes+Rahmetli Özal+Rahmetli Erbakan+Rahmetli Türkeş+Rahmetli Yazıcıoğlu gibi Bu gün varmı ? Liderlik vasıflarını taşıyan bu gün bir Erdoğan var yalan'mı. KAHÇELİ KILIÇTAROĞLU VE DİĞERLERİ PARTİLERİNİ SECMENLERİNİ TOPLAYIP BİR ARAYA GETİREBİLİYORLARMI HAYIR.BU GİDİŞ 2015 TE MHP VE CHP'NİN BARAJ ALTINDA KALMAYI GÖSTERİYOR.LİDER OLUNMAZ LİDER DOĞULUR ALLAH BUNU'DA HERKESE NASİP ETMEZ.KURU SOLİGONLARIN ARKASINA TAKILIP KÖRÜ KÖRÜNE GİTMEMEK LAZIM BEN BU HATAYI 1998'DE BAHÇELİYE OY VEREREK YAPTIM.GEÇEN BUNCA ZAMANDA DÜNYA DEĞİŞTİ TÜRKİYE DEĞİŞTİ AMA BAHÇELİ BİLDİĞİMİZ AYNI BAHÇELİ YALAN'MI ARKADAŞLAR.??? DOĞRUYA DOĞRU DEMEK FAZİLETTİR ERDOĞAN'DA ŞU ANDA TÜRKİYEDE TEK LİDERDİR YALAN'MI ????
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    BAHÇELİNİN DEDİĞİ GİBİ ANCAK ADAM OLANLAR ADAY OLUR KALANI SADECE TEFERRUATTIR !!!. Ben buraca MHP li arkadaşlarımın bahçeli yüzünden başları önde gezmelerine çok üzülüyorum.ÇÜNKÜ BU BAHÇELİ İLE 2015 SEÇİNLERİNDE MHP KESİN BARAJ ALTI KALIR BUNU MHP Lİ ARKADAŞLAR BİLDİĞİ HALDE KORKU VE UTANDIKLARINDAN SESLERİNİ ÇIKARAMIYORLAR.KAN DEĞİŞİMİ LAZIM ARKADAŞLAR BU BAHÇELİ İLE OLMUYOR.BAYRAMDAN BAYRAMA BİR İBRİK SU ALIP RAHMETLİ TÜRKEŞİN MEZARINA DÖKEREK ONUN KEMİKLERİNİ SIZLATMAKLA HİÇ OLMUYOR.MHP BAHÇELİ İLE DÜŞTÜĞÜ ACİZLİĞİ ONDAN ÖNCE HİÇ DÜŞMEDİ SİLKELENİN ARKADAŞLAR KENDİNİZE GELİN.GEMİ BATIYOR 2015 TEN ÖNCE KURTARIN.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Hadee hadeee!!!. Mavmarmara saldırısında suçu İsraile değil?,Başbakana atıyordunuz!?.... ....Başbakan Erdoğan bu konuda haklı çıktı !..şimdi utanmadan seçim üzeri takiye yapıyorsunuz? ama halk bu oyunu yutmaz!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?