Ak Parti'den Şükür ve Şahin'e çok sert tepki

AK Partili Prof. Dr. Yasin Aktay, gözaltındaki polislere desteğe giden milletvekilleri Hakan Şükür ve İ. Naim Şahin'e sert tepki gösterdi.

Ak Parti'den Şükür ve Şahin'e çok sert tepki
Ak Parti'den Şükür ve Şahin'e çok sert tepki
GİRİŞ 30.07.2014 14:41 GÜNCELLEME 30.07.2014 14:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

A Haber’de Zeynep Bayramoğlu’nun moderatörlüğünde yayınlanan ‘Kadraj’ programını AK Parti Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Aktay’ı konuk etti. Aktay, Milletvekilleri Hakan Şükür ve İdris Naim Şahin'e sert tepki gösterdi.

Aktay gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

“PARALEL’ KAFA PSİKOPAT BİR KAFA”

Gözaltındaki polisler cahillikten yargılanmalı. Türkiye’nin şu andaki gidişatını görememekten yargılanmalı. Bu kadar cahilse polisliği nasıl bu kadar işgal edebiliyorsun? Demek ki yanıbaşında insanları kıtır kıtır kesseler haberin olmayacak. Şu anda Türkiye ile İran’ın birçok konuda ters istikamette gidiyor olduğunu göremeyecek kadar da körsün. Allah’tan daha beter felaket gelmemiş başımıza. Çünkü istihbaratımız bunlara teslim. Emniyet istihbaratımız, Türkiye’nin istihbarat değerlendirmesini yapacak olan bunlar. Bir de MİT’e talip olmuşlar. Hangi vasfınla MİT müsteşarlığı yapacaksın? Bu kafayla mı yöneteceksin? Şizofrenik, psikopat bir kafa. Bu kafayla ne MİT ne de küçük bir bakkal dükkanı yönetilir.

“ŞÜKÜR VE ŞAHİN’İN YAPTIĞI AKIL EKSİKLİĞİ”

Gözaltındaki polisler yargıda suçlu olacaklar mı olmayacaklar mı bilemem. Ne tür delillere ulaşılacak bilemeyiz. Milletvekillerinin gidip oralarda böyle defans anlayışıyla hareket etmeleri ciddi anlamda akıl eksikliği göstergesidir, hukuk bilgisi eksikliği sözkonusu burada.

“İSRAİL ULUSLARARASI DÜZENİN ÖZETİ”

İslam ülkeleri için İsrail bir anahtar kelimedir. Kurulmuş olan uluslar arası düzenin bir özeti, dışavurumudur. Bu sembole dokunduğunuzda düzene de dokunursunuz. İsrail’in yaptıkları uluslararası düzenin bir icraatıdır aslında. Arap ülkeleri, bu düzenin bekçileridir. O liderlerin hiçbirisi kendi halklarının desteğiyle gelmiş değildir. Düzenin onayıyla o noktada duruyorlar.

“BİRÇOK ÜLKE TÜRKİYE’NİN PEŞİNE TAKILMA DERDİNDE”  

Türkiye elbette ki yalnızlaşmış durumda ama Türkiye aslında öncülerin yalnızlığını yaşıyor. Öncüler yalnız olur. Türkiye durması gereken doğru yerde duruyor. Hakkı, hakikati ve doğru tavrı temsil ediyor. Birçok ülke onun peşine takılmanın bahanelerini oluşturmaya başladı. Katar, Tunus, Sudan Türkiye’nin tavrını gıptayla karşılıyor ve destekliyor.

“LİDER ERDOĞAN’DIR”

Aslında lider Erdoğan’dır. Ülkede siyasal hareketin içinde lider bir kişi olur. Seçilecek olan Başbakan da o lideri kabul edecektir. Sen yoluna, biz yolumuza tavrını kimse göstermeyecek. Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasında eşgüdüm olacaktır. Makasın olacağını kimse beklememeli.

YORUMLAR 2
  • turkabi 9 yıl önce Şikayet Et
    HOCAM TESEKKUR EDERIM. HOCAM cok guzel dediniz, tesekkur ederim.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    şahin ve şükür, 2015 genel seçimlerde CHPden aday olurlar artık !. Yoksa sokakta kalırlar !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi