Şener: En yüksek oyla Köşk'e çıkaralım

AK Parti Tanıtımı ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener, Kabataş, Çamaş, Çatalpınar, Korgan, Kumru ilçelerinde programlara katıldı.

Şener: En yüksek oyla Köşk'e çıkaralım
Şener: En yüksek oyla Köşk'e çıkaralım
GİRİŞ 31.07.2014 16:15 GÜNCELLEME 31.07.2014 16:15

Şener, 10 Ağustos'ta milletimiz ilk kez kendi oyları ile Cumhurbaşkanını seçeceğini söyleyerek, "Demokrasi bayramını kutlayacağız."dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının belli olduğunu ancak oranının belli olmadığını ifade eden Şener, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçilecek bunu herkes biliyor. Biz oranın yüksek olmasını istiyoruz. Ne kadar yüksek olursa daha güçlü olacak daha gür sesi çıkacak. Dünya zalimlerine, içteki hainlere karşı sesi daha gür çıkacak.  Biz bunu sağlayacağız. o güçlü sesin çıkmasında bizim de katkımız olsun. Bunu esirgemeyelim."

Partililerin MHP'li, CHP'li veya başka partili herkesten Başbakan Erdoğan için oy talep etmesini isteyen Şener, "AK partiye oy vermeyeceğini düşündüğümüz aileleri ziyaret edelim. Belki MHP'li yada CHP'lidir ama selam verip seçimin önemini anlatıp, Sayın Başbakanımıza destek olalım dediğimizde oy verecek olanları mutlaka ziyaret edelim. Sandık, sandık bu vatandaşlarımızın tespitini yapıp ziyaret edelim. Biz nasıl olsa seçimi alıyoruz mantığı ile hareket etmememiz gerekiyor. İnsanımızı ziyaret ederek 'Nasılsınız' demek çok sermaye isteyen bir şey değil. Bu seçimde Ordu olarak zirve yapmamız gerekiyor. Türkiye'de Ordu olarak derece yapmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

"İÇİMİZDEN BİRİNE OY İSTİYORUZ"

Onurla taşıyacağımız bir adayımız var diyen Şener, "Milletine hizmet için başını ortaya koymuş bir Cumhurbaşkanı adayımız var. Onurla taşıyacağımız, Lekesiz, pürüzsüz, şaibesiz, bizden biri. Bu çorbada bizimde bir tuzumuz olsun, 'bende bir aileye gittim ve CHP'ye oy veren bu ailenin Büyük lidere oy vermesini sağladım' diyebilelim. Benimde bu ülkenin istikrarından yana bir miktar tuzum var şerefini elde edelim." dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı