Elinde Kur'an ile müjdeyi verdi

Başbakan Erdoğan Mardin mitinginde, "Kur'an-ı Kerim'in Kürtçe meali çevrildi. 12 yıl önce böyle bir şey mümkün değildi" dedi.

Elinde Kur'an ile müjdeyi verdi
Elinde Kur'an ile müjdeyi verdi
GİRİŞ 01.08.2014 00:27 GÜNCELLEME 01.08.2014 00:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Köşk adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van mitinginden sonra Mardin'de düzenlenen mitingde halka hitap etti. Burada gündeme dair çarpıcı açıklamalar yapan Başbakan, "İstanbul'da Ensar Vakfı, bir STK hayırlı bir işe imza attı. Kur'an-ı Kerim'in Kürtçe meali çevrildi. 12 yıl önce böyle birşey mümkün değildi. Ama artık oluyor. Biz yasakları kaldırdık." dedi.

"BİZ SİYASİ KÜRTÇÜLÜĞE KARŞIYIZ"

Biz siyasi Kürtçülüğe de karşıyız, biz siyasi Türkçülüğe de karşıyız. Biz tüm etnik yapı müdafasına karşıyız. Biz 77 milyonun partisiyiz ama bunlar maalesef bir grup etnik anlayışın partisi. Onun için de belli yerlerde varlar ama Türkiye'nin genelinde yoklar. Biz ise 81 vilayetin tamamında varız.

O tuzluk milletvekillerinin günlerdir Çağlayan'da yaptıkları şovları görüyorsunuz değil mi? Biz bunu söyledik size değil mi inlerine gireceğiz demiştik. Giriyoruz."

YORUMLAR 2
  • Abdurrahman Kaba 9 yıl önce Şikayet Et
    İslama Bağlı Kürtler.... Hangi ırktan olurlarsa olsunlar bütün Müslümanları Severler...
    Cevapla
  • orhan 3755 9 yıl önce Şikayet Et
    amaçları-istekleri. kürtlerin istekleri arasında bu durumun olduğunu sanmıyorum.onların nihai isteğinin kabul edilemez maddeler olduğunu herkes biliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...