Erdoğan: CHP ve MHP şimdi pişman ama...

AK Parti cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan Kocaeli'de halka hitap etti. Erdoğan İhsanoğlu'yla ilgili ilginç bir iddiada bulundu.

GİRİŞ 03.08.2014 15:39 GÜNCELLEME 03.08.2014 17:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan Kocaeli'de coşkulu bir kalabalığa seslendi. Erdoğan İstiklal Marşı'nın hatırlmayan İhsanoğlu'nun eleştirdi ve bir de ilginç bir iddia da bulundu. Erdoğan CHP ve MHP'nin İhsanoğlu'nun adaylığı konusunda pişman olduklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

DIŞARIDAN İTHAL MONŞER BİR ADAY DAYATTILAR

Simav'ı biz hallettik, Van depreminde biz hallettik. 1 yılda. Niye? Biz bu millete sevdalıyız. Biz dertliyiz dertli. Bunların böyle bir derdi yok. Bunlar yan gelip yatsınlar o kadar. CHP sadece tek parti döneminde iktidar oldu. Geride gözyaşı bıraktı. Şu anda da cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi eski Türkiye'nin bu aktörleri bir araya geldiler. Dışarıdan ithal monşer bir aday dayattılar.

ÇARKÇI EKMEL ÇIKTI

Milletten yiyecekler tokadı biliyorlar. Zaten kaybedecekler. En azından kendiniz aday olun da izzetinizle kaybedin. Pensilvanya bunlara geldi şunu aday gösterin dedi. İstanbul'daki o malum medya patronu geldi şunu aday gösterin dedi.

İHSANOĞLU HERGÜN POT KIRIYOR

Monşer sahaya çıktı. Her gün ayak üstü defalarca pot kırıyor. Sen bu ülkeye cumhurbaşkanı olacaksın İstiklal Marşı'nın on kıtasını bilmeyeceksin. Sana da yazıklar olsun seni aday gösterene de yazıklar olsun. Senin her yerin profesör olsa ne olur? Ben çarkçı Kemal'i tanımıştım ama şimdi de Çarkçı Ekmel çıktı."

CHP VE MHP DE PİŞMAN

Şimdi CHP ve MHP'de pişman ama yapabilecekleri bir şey yok. İhsanoğlu konuştukça batıyor. Ben MHP ve CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Böyle bir adam Türkiye'ye cumhurbaşkanı olabilir mi?

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • ömer işbilir 9 yıl önce Şikayet Et
    ithal adamların bu ülkede modası kalmadı. bu ülkede daha öncede ithal bakan vardı kemal derviş nerelerde bu adam adı duyuluyormu secimlerden sonra da bu kiside kaybolup gider bu ülkede zaten chp ve mhp kimi koyarsa koysun basbakan ceketini koysa alır zaten
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    valla bugune dek bu secimler icin 12 anket yapilmis . ve bunlarin 2 tanesi disinda tamaminda erdogan %51 uzeri oy aliyor chp nin ve yalakasi adi sani belli olmayan bi firmanin yaptigi 2 anket te degene erdogan onde amma %50 alti kalmis gorunmekte simdi tablo bu iken nasil olur da chp+mhp+10 diger parti adaylarindan memnun kalabilir ki bu sefer erdogan baslarina tokmak vurur gibi inecek yerel secimlerde %47 oy cikti diye akp bakin 3 puan geriledi diye sevinenler %55 i bakalim nasil degerlendirecek bence onlar icin bu da yetmez cunku onlar icin cogunluk demek demokrasi demek anca onlar ocinde ise vardir yoksa chp 60 yil en fazla aldigi ataturk donemi dahil tek parti iken yani %30 35 luk oy ile ulkeyi yonetemezler idi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı