CHP'den şaşırtmayan 'anket' hamlesi

Daha önce bir çok konuyu Anayasa Mahkemesi'ne götüren CHP bu kez de kamuoyu yoklamalarını mahkemeye götürecek.

CHP'den şaşırtmayan 'anket' hamlesi
CHP'den şaşırtmayan 'anket' hamlesi
GİRİŞ 04.08.2014 11:24 GÜNCELLEME 04.08.2014 11:24
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak seçime bir hafta kala Ekmeleddin İhsanoğlu'nun şansının arttığını dile getirerek, 'Anket şirketlerini mahkemeye vereceğiz' açıklamasında bulundu. Toprak konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Anketlerin bir çoğunun sahte olduğuna inanıyorum. Anket firmalarını da gerekirse mahkemeye vereceğiz. Bu anketleri kimlerle yaptılar, anketörlerin sigorta primleri yatmış mı, bunlara kadar inceleyeceğiz. Bir grup anket şirketleri bindikleri dalı kesiyorlar. Masa başında anket yapılıyor ve birçoğu da manipule anketler."

KAYNAK: İNTERNETHABER
YORUMLAR 11
  • Kaan türkyılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ÇOK ŞÜKÜR. Rabbim bana bu insanlara inanan bir kul yapmadın için sana sonsuz şükerler olsun. CHP İçinde birtane aklı başında insan yokmu yahu.anketi aym götürecekmiş.nasıl güldüm ama
    Cevapla
  • ÖMER DURAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi ıslah etsin. 30 mart dahil geçmiş anketler içinde benzer söylemlerle teselli bulmaya çalıştınız.Ağzınızın payını alınca (anketler doğruyu gösterince) ....bülbüle döndünüz. Anketmi istiyorsun dün memleketimizin 5.olağan şenliğine geleydiniz o müthiş alan tek yürek %100 R.T.Erdoğan sesleriyle inledi.
    Cevapla
  • NURETTİN ÇETİN 9 yıl önce Şikayet Et
    PERSİLVANYA. persilvanyaya kadar yolunuz var.giderken imralıyada uğramayı ihmal etmeyin.
    Cevapla
  • erdobay 9 yıl önce Şikayet Et
    Tiger. Bu chpliler tam bir beton kafa. Çünkü, zerre kadar anlayamıyorlar. Zaten anlasalar, sürekli millete koşarlar. Bunlar ne yapıyor, hainlere koşuyor esada koşuyor, almanlara koşuyor ingilizlere koşuyor diktatörlere koşuyorlar fransızlara amerikalılara koşuyorlar parelel ve ihanet içinde olanlara koşuyorlar. tepeden gelip milleti mahvetmek istiyorlar. Bunlarda kafa beton olmasa, az akıl olsa millete koşarlar. Ama nerdeeeeeeeee. beton kafalı chp liler. bu chp demokrası edebiyatı adı altında her türlü hukuk dışının tek savunucusudur. Millet en sonunda bunlara paspas yapacak
    Cevapla
  • mesut bayraktar 9 yıl önce Şikayet Et
    yalan anket sizin işiniz. İstanbul büyükşehir seçimlerinde Tayip erdoğan ı 3. göstermiştiniz o zaman güvenilirdi bu anket şirketleri şimdimi güvensiz.Tayyip başkan %57 oy alır çatlayın patlayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı