Erdoğan: Pazarı görmeden açıklayamam

Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçildikten sonra AK Parti'de neler olacak? Başbakan temkinli ve net konuştu.

Erdoğan: Pazarı görmeden açıklayamam
Erdoğan: Pazarı görmeden açıklayamam
GİRİŞ 06.08.2014 09:13 GÜNCELLEME 06.08.2014 09:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, NTV ve Star TV'nin ortak yayınında Adaylar Konuşuyor programına konuk oldu. Oğuz Haksever'in sorularını yanıtlayan Erdoğan, AK Parti'nin Köşk sonrası durumunun ne olacağına dair ip uçları verdi. İşte Erdoğan'ın konuyla ilgili olarak sözleri: 

'PAZAR GÜNÜNÜ GÖRMEDEN AÇIKLAYAMAM'

Yasa 45 gün içinde olağanüstü kongreye gidilebileceğini söylüyor. İsterseniz bunu 2 hafta içinde de yapabilirsiniz. Ben pazar gününü görmeden kararımı açıklayamam. Pazar gününü gördükten sonra atacağımız adımları en yakın arkadaşlarımla ve ekiplerimizle toplantılarımızı yapıp oradan aldığımız bilgilerle adımımı atarım. Partimin yetkili kurulları olarak gerekli istişareleri yaparız. Bundan sonra partimiz yeni genel başkanını seçer. Kimin geleceğiyle ilgili taban yoklaması yaptık. Ama burada şahsımın kararını etkileyecek olan MKYK ile yapacağım istişaredir. Kimsenin tahmin edemeyeceği iklim bundan sonra da devam edecektir. "

YORUMLAR 3
  • Tkyrkyyldz 9 yıl önce Şikayet Et
    Nacızane . Ayyıldızın mılyonda bır mehmedı olarak Sayın T.c den sonra başbakanlık koltuguna Ahmed davutoglu hocamı gönülce yakışır .. Allah ülkemız hakkında en hayırlısını nasıb etmesı dılegıyle..
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Adımınla her zaman sağlam yere bastın be ERDOĞAN ! . valla bütün muhalefet siyasetçileri bir kefeye koysak senin kadar ağır olamazlar !
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Beyler Devlet Yönetiyoruz Devlet, Sırrıma Sakalımın Bir Tek Telinin Vakıf Olduğunu Bilsem, Sakalımı Kökünden Keserim Diyen Fatih Sultan Mehmet Han,ın torunusun Sen,,,. ,,Beyler Ecdadımız cennet mekan FATİH SULTAN MEHMET HANIN ,ın bir sözünü hatırlayalım Sırrıma sakalımın bir tek telinin vakıf olduğunu bilsem, sakalımı kökünden keserim. BAŞBAKANIM da aynen ecdadımız gibi devlet yönetiyor. İngiltere,avrupa, amerika, israil hele türkiyedeki temsilcileri CHP çıldırıyor. Çünkü BAŞBAKANIMIZIN sırrını çözemiyorlar çözemezlerde. ÇÜNKÜ camiler kisla minareler sungu kubbeler migfer muminler askerimizdir diyen. RECEP TAYYİP ERDOĞAN var. ALLAHIM BEN,Kİ GÜNAHKAR TÖWBE ETMİŞ KULUN DELİ OSMANIM ALLAHIM ÖMRÜMDEN AL BAŞBAKANIMIN ÖMRÜNE VER. Gezi ve 17 aralık olayları İngiltere, Almanya, Avrupa, Amerika ve İsrailin kontrolünde yapılan büyük bir darbe girişimidir. Karanlık güçlerin türkiyedeki ana temsilcisi CHP,dir. Bugün bizdeki muhalefet, iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır. Bu sözü Necip Fazıl Adnan Menderes'in iktidar, CHP nin muhalefet olduğu dönemde söylemiştir,,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler