Demirtaş'ın unutamadığı anısı: Kızımın...

Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, zaman zaman ırkçılığa maruz kaldığını söyleyip, unutamadığı bir anısını anlattı.

Demirtaş'ın unutamadığı anısı: Kızımın...
Demirtaş'ın unutamadığı anısı: Kızımın...
GİRİŞ 07.08.2014 10:50 GÜNCELLEME 07.08.2014 10:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Katıldığı bir televizyon programında unutumadığı bir anısını anlatan HDP Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, aynı apartmanda oturduğu insanların çocuklarının kendi çocukları ile oynamasına izin vermediklerini anlattı.

KIZIMIN AYAKKABISINI VERMEDİLER
 
Kızının kreşe gittiği dönemde bir gün almaya gittiğini anlatan Demirtaş, "Baktım tüm çocuklara ayakkabılarını giydiriyorlar.

Ben o zaman DTP milletvekiliyim. Benim kızıma ayakkabılarını giydirmediler. Milletvekili olduğumdan dolayı bir ayrıcalık beklemedim elbette. Ancak kreşte bir tek benim kızımın ayakkabısını giydirmediler. Kızıma, 'her zaman sen mi giyiyorsun ayakkabılarını' dedim. 'Evet baba' dedi. Yani zamanında ırkçılıkla çok karşılaştık" dedi.

 

YORUMLAR 5
  • saliha akkoç 9 yıl önce Şikayet Et
    NE ALAKA. ırkcılıkla ne alaka şimdi anlayamadım
    Cevapla
  • Hakan Kavaklı 9 yıl önce Şikayet Et
    Olayı çarpıtıyor. Ben ırkçılığın her türlüsüne karşıyım. Hele hele çocukları alet etmek en büyük vicdansızlıktır. Çünkü, dünyanın her yerindeki çocuklar masumdur, sevilmeye layıktır. Ruhu hasta olmayan her yetişkin, çocuklara şefkat gösterme eğilimindedir. Ana okulu meselesinbe gelince, oradaki öğretmenler, çocuklara günlük ihtiyaçlarını bizzat kendilerinin yapmasıyla ilgili, eğitimler, beceriler vermektedir. Örneğin çocuğun ayakkabısını çıkartıp ayakkabılığa koyması, ayakkabısını giyimesi, yemeğini alabilmesi, masasını toplaması gibi. Dolayısıyle bazı öğrenciler, daha erkenden bu becerileri yapabilmekte ve ihtiyacını kendisi gidermektedir. Öğretmenler de yapabidikleri işlerinden dolayı bu tip işleri çocuklara bırakmaktadır. Allah insaf versin Selahattin Demirtaşa. Evlerimiz de bile bizler bir an önce çocuklarımızın ihtiyaçlarını bizzat kendilerinin yapması gerektiğini öğütlemiyormuyuz. Bu olayı ırkçılığa yorumlamak, bence çarpıtmak demektirr.
    Cevapla
  • GFB ümit 9 yıl önce Şikayet Et
    demek istiyor ki,. demirtaş aynen şunu söylüyor aslında "bu ülkede bir çok şey değişti başbakanımızdan Allah razı olsun. artık böyle sorunlarımız yok. Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olma zamanı geldi" :)
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Kreştekiler. insan değilmiş demekki
    Cevapla
  • OSMAN KORKMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    vah vah. duygu sömürüsü içim parçalandı yazık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!