Başbakan, balkon konuşmasını nerede yapacak?

Başbakan Erdoğan, başkanlık ya da yarı başkanlık sisteminin gelmesi halinde Türkiye'nin çok daha iyi bir konuma ulaşacağını söyledi.

Başbakan, balkon konuşmasını nerede yapacak?
Başbakan, balkon konuşmasını nerede yapacak?
GİRİŞ 09.08.2014 00:50 GÜNCELLEME 09.08.2014 14:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçildiğinde sürekli Çankaya Köşkü'nde oturan bir lider olmak istemediğini belirtti.

Başbakan Erdoğan, atv-aHaber ortak canlı yayınında Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür'ün sorularını yanıtlarken, balkon konuşmasını nerede yapacağını da açıkladı: 

"Balkon konuşmasının içeriği konusunda herhangi bir şey söylememe gerek yok. Ancak partimizin balkonundan yapacağımızı söyleyeyim. Şuanda ben zaten partimin genel başkanıyım. Partim aday göstermiş, burada kaç göç yapmamıza gerek yok. Mesajlarımız bir defa cumhurbaşkanı sıfatıyla ve farklı olacaktır. Vizyon belgesinin adeta bir özeti gibi olacaktır ama 77 milyonu kucaklayan bir mesajlar silsilesi olacaktır. Herkesin Tayyip Erdoğan'ı sevmesi mümkün değil, ama biz sevmenin işareti olan hizmetler noktasında bu mesajları vermeye devam edeceğiz."

YORUMLAR 1
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım sen nelere kadirsin, Benim Kudretimin Ulaştığı Yere Onların Hayalleri Bile Ulaşamaz. Fatih Sultan Mehmet Han!. Başbakanlık koltuğuna oturmadan ölürsem gözüm arkada kalır. Allah nasip ederse bir nihai hedefim Çankaya Köşkü'ne çıkmaktır. Recep Tayyip Erdoğan,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor