Başbakan Erdoğan oyunu kullandı

AK Parti Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan Üsküdar'da oyunu kullandı.

Başbakan Erdoğan oyunu kullandı
Başbakan Erdoğan oyunu kullandı
GİRİŞ 10.08.2014 14:40 GÜNCELLEME 10.08.2014 16:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oyunu İstanbul’da Üsküdar Saffet Çebi ilköğretim okulunda eşi Emine Erdoğan ve çocuklarıyla birlikte oyunu kullandı.

Başbakan Erdoğan oyunu kullandığı okulda açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın açıklamaları:

BU SEÇİM SİYASET TARİHİMİZ BAKIMINDAN ÖNEMLİ

10 Ağustos seçimleri siyasi tarihimiz bakımından çok önemli. İlk defa milletimiz aracısız olarak cumhurunu seçiyor. Coşkulu bir seçim süreci geçirdik.

"İnanıyorum ki milletimiz birçok şeyleri değerlendirme fırsatını buldu, geçmişi, bugünü, yarını...Türk demokrasisi için, ülkemizin her alanda geleceği için önemli bir kararı verecek.

SEÇİLMİŞ CUMHURBAŞKANI VE HÜKÜMET EL ELE OLACAK

Bu karar da tabii seçilmiş bir cumhurbaşkanı ile seçilmiş bir hükümetin el ele vermek suretiyle kararlı bir şekilde Türkiyemizi 2023'e, 2053'e ve 2071'e taşıması açısından önem arz ediyor"

KATILIMIN YÜKSEK OLMASI TEMENNİMİZ

Katılımın yüksek olması en büyük temennimiz. Sandıklar açıldığında bu daha iyi görülecek. Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • Kubilay 9 yıl önce Şikayet Et
    Artık İnanmıyorum. Bundan bir kaç ay önce gerçekten söylediklerine inanarak kazanmasını istediğim Sn. Erdoğan'ın artık seçim kazanmasını istemiyorum. Emekleddin'i hiç istemiyorum. Selahattin'i dahada istemiyorum. Neden ? Sn. Başbakan söylediklerinin arkasında durmuyor. Biz Gazzelilerin Filistinlilerin yanında olacağız tüm dünya sırtını dönse de biz yanlarındayız demişti. Görünen o ki Sn. Başbakan kendi derdine düşmüş. Irak'ta binlerce soydaşımız zor durumdayken biz Suriyelilerin her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. ÖLECEKSEK ADAM GİBİ ÖLELİM. BUNU BAŞARALIM. dediğinde ben bu söze inanmıştım. Yanılmışım. Bugune kadar 5-6 seçimde oy hakkım vardı. Kullanmadım iyikide kullanmamışım. Hepiniz kendinizi düşünüyorusunuz. Cumhurbaşkanı ne işe yarar onuda anlamış değilim. Hele 500 tane boş adamı bir yere toplamalarını hiç anlamış değilim. Görünürde bulunan 50 milletvekili var diğerlerinin ne adını ne yüzünü biliyoruz. Madem Cumhurbaşkanı oldun bu kadar insan sana güvendi. Dediğini yaparsın inş. Başkanlık sistemi
    Cevapla
  • osman_kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    hayat sana güzel erdoğan . Düşünsene , seçime giriyorsun, kazanırsan cumhurbaşkanı, kaybedersen başbakansın. Ooh hayat sana güzel be :)
    Cevapla
  • müslüman kurtuldu 9 yıl önce Şikayet Et
    ülkenin başkanı, babasısın. ALLAH yar ve yardımcın olsun. ALLAH a emanet ol usta
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler