Sakık: Bu seçimde sandıklara rağbet yok

Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, bu seçimde sandığa rağbet edilmediğini söyledi.

Sakık: Bu seçimde sandıklara rağbet yok
Sakık: Bu seçimde sandıklara rağbet yok
GİRİŞ 10.08.2014 17:03 GÜNCELLEME 10.08.2014 17:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, oyunu kullandı. Sakık, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk kez halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere sandığa geldiklerini belirterek, seçimin hayırlı olmasını diledi.

SANDIĞA RAĞBET YOK

Bütün sorunların çözüm yerinin ve adresinin sandık olmasını hep işaret ettiklerini ifade eden Sakık, "Bugün ilk kez 12'inci cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Ne yazık ki görebildiğim kadarıyla sandıklara pek rağbet yok.

Bundan kısa bir süre önce 1 Haziran seçimlerinde büyük bir coşku ve sandığa yönelme vardı. Buna rağmen ne yazık ki görebildiğim bugün sandıklara pek fazla rağbet yok" dedi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    DOĞRU OLABİLİR. Sabah sandığa oyumu vermeye gittim,bundan önceki seçimde hınca hınç insan olmasına rağmen ,bu sefer insanlar sayılıydı,benim seçim sandığı odamdada gittiğimde benden başka kimse yoktu. ne dersiniz,vatandaş bundan önceki seçimde yaşanan rezaletlere mi kızdı,bizle alay ediliyor düşüncesine mi kapıldı.
    Cevapla
  • Zeki Tokat 9 yıl önce Şikayet Et
    Al bir Uğur Dündar mantılı daha.... Yerel seçimdeki gibi mi oy kullanıyorsun? Bir de siyasetçi olacaksın, çok acemi laflar bunlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu