Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye istifa çağrısı

AK Partili Şamil Tayyar, Erdoğan'ın seçimlerde fark atmasının ardından Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye istifa çağrısında bulundu.

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye istifa çağrısı
Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye istifa çağrısı
GİRİŞ 10.08.2014 19:48 GÜNCELLEME 10.08.2014 19:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, resmi olmayan sonuçlara göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüksek oy oranına sahip olmasının ardından bir tweet attı. 
 
Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep'te sürdüğü seçim çalışmaları kapsamında gün içerisinde sosyal medya hesabından ilginç tweetler attı. Tayyar, resmi olmayan sonuçlara göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanması muhtemel görülen seçimin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin istifa etmesini isteyerek; 'Çatı çöktü; projenin kağıt üzerindeki mimarları (biz memnun olsak da) KK da Bahçeli de istifa etmelidir' mesajını paylaştı. Tayyar'ın bu mesajı birçok takipçisi tarafından da beğenilerek paylaşıldı.
 
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇATININ DAMINA KAR YAĞDI ARTIK ORADA OTURMAK ZOR. Çatının damına kar yağdı.toplam oylarından % 5 eksık oy aldılar.diğer 12 parti hariç.Bu saatten sonra o koltukta zor otururlar.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP VE MHP SEÇMENİ UYKUDAN UYAN MADIĞI MÜDDETÇE BUNLAR BU KOLTUKTAN KALMAZ.. çünki koltuk sıcak saltanatta var ama hizmet yok halka inmek yok yuvarlak laf konuşmak ve kumsallarda gezmekle bu işler olmaz.seçimden seçime değil devamlı halkın ayağına gideceksiniz bunuda yapmıyorsunuz siz en iyiisi ibo'yu dinleyerek biz nerde yanlış yaptık şarkısını dinleyin belki kedinize gelirsiniz.?
    Cevapla
  • Yusuf Aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇATİNIZ UÇTU TUTUN. evet istfa
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP liler yapacak bunu merak etmeyin !. çekecekler sanedalyayı bahçelinin altından !
    Cevapla
  • nurcan kardeş 9 yıl önce Şikayet Et
    nerden nereye. eskiden "ne olacak bu memleketin hali?" diye özdeyiş haline gelmiş bir söylem vardı.simdi tek derdimiz "ne olacak bu muhalefetin hali?"
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı