Trakya'da sadece iki ilçe 'Erdoğan' dedi

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'ın Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde birinci oldu.

Trakya'da sadece iki ilçe 'Erdoğan' dedi
Trakya'da sadece iki ilçe 'Erdoğan' dedi
GİRİŞ 10.08.2014 23:23 GÜNCELLEME 10.08.2014 23:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Erdoğan Kapaklı'da yüzde 49.2, Çerkezköy'deyse yüzde 49.6 oy aldı. Bunların dışında dokuz ilçede Ekmeleddin İhsanoğlu birinci olarak sandıktan çıktı.

Bunun dışında Kırklareli'nde Üsküp, Edirne'deyse Esetçe ve Küplü beldelerinde Erdoğan zirvede yer aldı.

YORUMLAR 4
  • Hüseyin UĞURLU 9 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu Devlet aklını başına alsın. Oy Gelemeyen bu yerlere bir çivi bile çakmasın
    Cevapla
  • Öz ÖZTÜRK 9 yıl önce Şikayet Et
    KAPAKLI VE ÇERKEZKÖY HARİCİ İMKANSIZ GİBİ BİR ŞEY. Bu iki ilçe sanayi den dolayı anadolu göçü aldığından ERDOĞAN buralarda önde bitirdi. Gel görki yerel seçimde bu iki ilçede CHP nin oldu. Trakya illeri ve ilçelerinden oy çıkarabilmek için halkına biraz İMAN yüklemek lazım. çok boş insanlar, yaşam tarzları her şeyleri, para olsun içelim,eylenelim tarzında hayatları var. Erdoğan onların bu yaşam tarzını ellerinden alacakmış gibi bir korku ile yaşıyorlar. Lafın özeti Trakyayı unutun.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Ah Trakya .....kafaları çekmeseler....kesin Erdoğana Oy verecekler... ......Sürekli dumanlı gezdikleri için CHP.ye oy veriyorlar?.
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    ^trakyanin tamami. bursanin onemli bi kismi canakkale tamamen bulgar gocmeni cogu cingene turkuz diyiyolar amma gelin gorun ki o bulgar turklerinden parisde sokaklarda orda burda cadirda kalip erkekleri copkuklerden demir toplayan kadinlari ne ettigi belli olmayan kara kuru bulgarlar da aralarinda bulgarlar amma turkun yaninda en baba milliyetci turkler sabahtan aksama bira ellerinden dusmez yani tam chp profilliler sonra geri kalan tum sahil izmir dahil onlar da yunan kirmasi bu bi sir degil %70
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu