Mansur Yavaş'tan muhalefete sert mesajlar

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mansur Yavaş'tan Köşk sonuçlarına ilişkin dikkat çeken mesajlar geldi.

Mansur Yavaş'tan muhalefete sert mesajlar
Mansur Yavaş'tan muhalefete sert mesajlar
GİRİŞ 11.08.2014 19:16 GÜNCELLEME 11.08.2014 19:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yavaş, twitter'dan muhalefetin tavrına yönelik eleştiriler getirdi.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçimi kaybetmesinin ardından muhalefet, seçim sonuçlarında boykotçular, sandığa gitmeyen seçmen ve tatilcilerin etkili olduğunu söylemişti.

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Zahmet edip oylarını kullanmış olsaydı bugün Türkiye'nin bambaşka bir gündemi kaçınılmazdı. Vatan için bayrak için ülke için gelecek için sandığa gitmekten ayak sürtenler bundan sonraki olumsuzluklardan pay sahibi olacaklardır" demişti.
 
Yerel seçimlerde CHP'den aday olan eski MHP'li Mansur Yavaş'tan ise muhalefetin tavrına yönelik eleştirel mesajlar geldi.

Yavaş'ın sözleri şöyle:
 
-Siyasetçinin alamadığı her Oyun sorumlusu bizzat kendisidir. Ya kendini ya projelerini iyi anlatamamıştır. Veya stratejisi yanlış olabilir.
 
-Siyasetçi alamadığı oyun sorumluluğunu asla seçmene atmamalı seçmeni suçlamamalıdır. Yani size oy verdiği zaman akil, vermeyince cahil olamaz.
 
-Seçime girerken her şeyi hesap edip göze alarak girersiniz. Seçimden sonra bahaneler bulmak siyasetçinin yapmaması gereken bir şeydir.
 
SEÇMEN SANDIĞA GİTMEMİŞSE SORUMLU SİZSİNİZ
 
-Kaybeden siyasetçinin ilk yapması gereken şey ders çıkarmaktır. Oy vermeyen seçmenin neden vermediğini araştırmalı ve gereğini yapmalıdır.
 
-Özeleştiri kötü ve utanılacak bir şey değil,aksine başarının anahtarıdır. Seçmen sandığa gitmez ise yine sorumlu sizsiniz.
 
-Demek ki seçmeni sandığa koşa koşa götürecek ortamı gerçekleştirememişsiniz ve umutlandıramamışsınızdır. Sorumlu seçmen asla değildir.

YORUMLAR 7
  • Mlym 59 9 yıl önce Şikayet Et
    Mansur Yavaş. Milletin Sana Vermediği Belediye Başkanlığını ANAYASA Mahkemesinden Almaya Çalıştın, Şimdide Başkalarına Aklı Veriyorsun.
    Cevapla
  • mesut bayraktar 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapacağını şaşırdı. bu adam tam bir bukalemun
    Cevapla
  • idris bitlisli 9 yıl önce Şikayet Et
    mhp varya mhp! yaktı lavaşı eyledi virann. nerden çıktı Ekmeleddin İhsanoğlu. Mansur Yavaş'ın istkbali ile oynadılar:))
    Cevapla
  • Selim Can 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Siyasetçiler. Bizim siyasetçilerde öz eleştiri diye bir şey yoktur hiç bir zaman. Dolayısıyla yenilince suçu başkalarına atıp devam ederler siyasete. Avrupa'da yenilen bırakır gider. "Demek ki halkım bana itibar emiyor" der bırakır siyaseti. Yenileri gelsin işi omuzlasın derler. Bizimkiler koltuğa yapışır, yeniler de gelemez böylece. Garip bir iş ama bu düzen böyledir. Umarım değişir bir gün.
    Cevapla
  • Hakkı Trabzonlu 9 yıl önce Şikayet Et
    UMARIM BİRBİRİNİZİ YERSİNİZ. Umarım birbirinizi yersiniz, böylece Bu Millet Sizlerden kurtulur ve rahat bir nefes alır. Belki sizin yerinize Adam gibi Muhalefet yapacak olanlar gelir.Ama hiç umudum yok. Yüzleriniz Köseleden yapılmış gibi Utanmak nedir , Mağlubiyet nedir. Mağlup olunca ne yapmak gerekir, hiç bilmiyorsunuz. ya da biliyorsunuz ama ???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı