CHP'de parti içi muhalefetin yeni umudu

CHP içinde 'Kılıçdaroğlu istifa' söylemleri yükselirken İzmir'de duvarlara yazılan Umudumuz Metin Feyzioğlu yazısı dikkat çekti.

CHP'de parti içi muhalefetin yeni umudu
CHP'de parti içi muhalefetin yeni umudu
GİRİŞ 12.08.2014 13:59 GÜNCELLEME 12.08.2014 13:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu CHP içindeki muhalif seslerin daha da yükselmesine neden oldu. Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na karşı çıkanlar, seçim sürecinde düşük dozda tuttukları eleştirilerini artırdı.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı olduktan sonra CHP Parti Meclisi üyeliğinden istifa eden Metin Feyzioğlu, çatı aday konusundaki eleştirilerini Mucize arayışı sözleriyle dile getirmişti. İzmir'de kentin en işlek caddelerinde duvarlara, CHP'nin altı oklu ambleminin yanında Umudumuz Metin Feyzioğlu yazısı yazıldı.

Kırmızı boyayla şablon kullanılarak yazılan CHP amblemli yazıların kimler tarafından yazıldığı öğrenilemedi. Çatı aday ülke genelindeki en yüksek oyu yüzde 58 ile İzmir'de almasına rağmen özellikle Alsancak'ta yoğun olan bu kırmızı parlak yazının önünden geçenler durup, okudu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, mayıs ayında yapılan Danıştay'ın 146. kuruluş yıldönümü törenlerinde Feyzioğlu'nun uzun ve haddi aşan sözleri sebebiyle tepki göstererek salonu terk etmişti. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • turan şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    çoluk çocuğa kaldılar.. bu ülkede chp mhp bitmiştir...Aslın bu şekilde kalsalar daha iyi olur.AK PARTİ
    Cevapla
  • serkan demirel 9 yıl önce Şikayet Et
    abd israil almanya ingiltere bağlantılı olmayan. Herkese oy atabilirim
    Cevapla
  • Şikayetname 9 yıl önce Şikayet Et
    niye duvarları kirletiyor bu zihniyet. nereye baksam duvarda trafik tabelalarında sprey boyayla chp yazıyorlar. Dağ başında geçen yolda adam inmiş üşenmeden tabelaya "chp" yazmış nasıl bir zihniyettir bu? sanıyorlarki millet o yazıları görünce chp ye oy verecek ben her gördüğümde küfür ediyorum onu yazanlara
    Cevapla
  • Kamil CANDAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Kirli zihniyetliller her yeri böyle kirletirler zaten!. Bunlar bu ülkeye oldum olası zarar vermiştir. Her zaman da zarar vereceklerdir. Rabbim bu küfür zihniyetinde bizleri korusun! Amin
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 9 yıl önce Şikayet Et
    bence Emine Ülker Tarhan. bu makama uygun, Feyzioğlu sizi yer Partiyi çiftliğe çevirir :)) hepinizi kapının önüne koyar demedi demeyin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor