BBP’de "çatı" pişmanlığı var mı ?

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili konuştu.

BBP’de "çatı" pişmanlığı var mı ?
BBP’de "çatı" pişmanlığı var mı ?
GİRİŞ 12.08.2014 15:04 GÜNCELLEME 12.08.2014 15:04
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Kararımızdan asla pişman değiliz. Doğru bir yerde durduk ve siyasi parti olarak demokratik tercih ortaya koyduk. Sandıkta da Ekmeleddin İhsanoğlu’nun destekledik" dedi.

HAYIRLI OLSUN

BBP Genel Başkanı Destici, 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlarını partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında değerlendirdi. Seçimlerin Türkiye için hayırlara vesile olmasını dileyen Destici, "Yeni seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Kendisi için de ailesi için de camiası için de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

"BBP OLARAK KARARIMIZDAN PİŞMAN DEĞİLİZ"

Destici, 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleme kararından asla pişman olmadıklarını belirtti. Destici, "Doğru bir yerde durduk ve siyasi parti olarak demokratik tercih ortaya koyduk, sandıkta da Ekmeleddin İhsanoğlu’nun destekledik. Netice millet bir tercih yapmıştır. Katılım öyle ya da böyle olmuştur. Bütün bu eksikliklere rağmen sandıktan çıkan milli iradeye saygılıyız, milletin kararının başımızın üstünde yeri vardır, milletin seçtiklerine de saygılıyız. Devletimiz, milletimiz ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan için ailesi için hepimiz için hayırlısı olsun. O bundan sonra hem Türkiye Cumhuriyeti’nin hem de hepimizin cumhurbaşkanıdır. Herkesin de bu tavır içerisinde olmasının doğru olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı adaylarından Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleme kararını BBP partisinin tüm organlarının bir araya gelerek aldığına dikkat çeken Destici, "İnançlı olduğunu söyleyen adam elinde bilgi, belge olmadan bütün televizyon önünde çıkıp ’Yok bunlar paralel yapının etkisinde kaldılar, bunlar CHP ile birlikte hareket ediyorlar’ şeklinde siyaset için vicdansızlaşabilir mi? Esas sorgulanması gerekenler bunlar" dedi.

"CUMHURBAŞKANI GÜL’ÜN VERECEĞİ RESEPSİYONA KATILMAYACAĞIM"

Destici ayrıca, bugün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, 28 Ağustos’ta görevi bırakmadan vereceği veda resepsiyonuna katılmayacağını açıkladı. Destici, Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza nazik davetleri için eşime ve tarafıma gönderdiği davet için teşekkür ediyorum. Ama şunu belirtmek isterim ki bir önceki resepsiyona da Ahmet Kaya’ya ödül verdikleri için katılmamıştık, protesto etmiştik. Çünkü o kararın doğru olmadığını düşünüyorum. Bu akşamki resepsiyona da Sayın Cumhurbaşkanımızın son dönemlerde rahmetli Muhsin Başkanımızın şahadet sürecine olan ilgisizliğinden dolayı konuyla ilgili görüşme talebimize olumlu bir talep vermediği için katılmayacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 16
  • veysel kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    geç oraları efendi.... Resepsiyona katılmayacakmış. Adamın siyasi düşüncesine, partisine sahip çıkmadınız, bedenine mi sahip çıkacaksınız...
    Cevapla
  • ramazanARICI 9 yıl önce Şikayet Et
    doğru yerde durdunuz öyle mi. öyleyse biz de %52 olarak yanlış yerde durmaktan dolayı pişman değiliz. chp ile ortak hareket etmediğini nasıl söyleyebiliyorsun, yani biz %52 chp ile biz mi ortak hareket ettik. tutarlı ol, tutarlı bir şeyler söyle, en azından nadim olma faziletini göster, saçmalamaktan daha iyidir.
    Cevapla
  • NURETTİN ÇETİN 9 yıl önce Şikayet Et
    RAHMETLİ. rahmetli yazıcıoğlunun kemikleri sızladı.sen istersen göbek at?
    Cevapla
  • Mevlüt Oruç 9 yıl önce Şikayet Et
    TUTARLI OL.. Bir taraftan solcularla beraber olup cumhurbaşkanı adaylarını destekleyeceksin, diğer taraftan solcu birisine ödül verdi diye Cumhurbaşkanının resepsiyonuna katılmayacaksın. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.
    Cevapla
  • Vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan. gitsen ne olacak, gitmesen ne olacak. Sayende parti değil küçük ayrımcılık kulübü oldunuz. Sanki siyasette bir ağırlığın varmış ta tavır koyuyorsun. Kişi kendini, haddini bilmeli., bilmezse senin gibi rezil olur kalır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...