Bahçeli'den CHP'li vekillere sert tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağıran CHP'li vekilleri eleştirdi.

Bahçeli'den CHP'li vekillere sert tepki
Bahçeli'den CHP'li vekillere sert tepki
GİRİŞ 13.08.2014 00:25 GÜNCELLEME 13.08.2014 02:27
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün veda resepsiyonuda açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP'li muhalif vekiller aceleci davrandı" dedi.

CHP'Lİ VEKİLLER İSYAN ETMİŞTİ

CHP'li Emine Ülker Tarhan, Nur Serter ve Süheyl Batum, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinin adayını eleştirdi ve sorumlu Genel Başkan'ın istifa etmesini istedi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 27
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    YUSUF DURSUN DOĞRU SÖYLÜYOR .. Ben şahitim o mitinge TERME'DEN BENDE GİTMİŞTİN Bahçelinin ben aslında sol görüşlü olduğunu 1998 YILI İDİ GALİBA O ZAMAN OY VERMİŞTİM.Anlayacağını üç hükümet mesut ecevit ve bahçeli hükümeti.Milletvekilleri yemin etmeye tek tek geliyorlardı Merve Kavakçı salona girdiğinde ben utandım o utanmaz ecevit o bayan milletvekiline öyle hakaretler ettiki yani utancumı kelimelerle anlatamıyorum.aslında ecevit o hakareti merve kavakçı'ya değil onu oraya gönderen türk milletine ediyordu.Bahçeliden tık yok utancımdan kahroluyordum.sonra almadılar halkın gönderdiği milletvekilini o parlementoya.bahçeli hala orada asker bavulu gibi duruyordu.hükümet kuruldu merasimler bitti.sanra oturan o bahçeli bir ibrik su alıp türkesin mezarına döktü zaten bundan başka bir iş yaptığını görende yok.mecliste hep oturur bir özelliği'de sen millet vekilliğinden ziyade genel başkansın.Mesela akp için ağzından çıkanlardan ben utanıyorum.YAZIK BU MHP YE 3.5 YIL O HÜKÜMET ZAMANINDA KAFAMI OY VERDİĞİM İÇİN DUVARLARA VURMU
    Cevapla
  • yusuf dursun 9 yıl önce Şikayet Et
    YIL 1977. Şimdi bu yazıyı okuyunca Sayın BAHÇELİNİN niye böyle konuştuğunu daha iyi anlayacaksınız. YIL 1977 yer BAFRA CUMHURİYET MEYDANI MHP mitingi var Sayın RAHMETLİ TÜRKEŞ ORTADA RAHMETLİ YAZICIOĞLU SAĞ TARAFAFDA VE SAYIN Bahçelide Sol taraf da tabi biz o zaman 17 yaşında bir genç çok heyecan var bir şey anlamıyorduk aradan 37 yıl geçince anladık neden sayın bahçelinin sola yanaştığını saygı ve hürmetle
    Cevapla
  • Hasan KARA 9 yıl önce Şikayet Et
    Israrla Bahçelinin MHP'li olduğunu savunanlara atfolunur. Arkadaşlar, siz şimdiye kadar bir parti Genel Başkanının başka bir parti içindeki muhalefeti eleştirdiğini duydunuz ya da şahit oldunuz mu? Demek ki insan yaşayarak neler görüyor. Bahçeliyi tanımadan biri dinlese, zanneder ki Kılıçtaroğlu'nun(CHP'nin) Genel Başkan Yardımcısı.... Adam MHP'den cok CHP'yi ve KIlıçtaroğlu'nu düşünüyor. Yahu sahi bu adam eskiden de böyleydi MHP'den önce DSP''yi ve Ecevit'i düşünürdü!!!! Siz hala Bahçelinin ülkücü olduğunu mu düşünenlerdensiniz?????
    Cevapla
  • mermus 9 yıl önce Şikayet Et
    "CHP'li muhalif vekiller aceleci davrandı" . türkçesi ''kızım sana söylüyorum gelinim sen anla''.mhp li muhalifler sakın ola aceleci davranmayın ha. ya siz kemallle yer değiştirsenize, valla ciddi söylüyom partileriniz için değişiklik olur. taze kan. bi sürede öyle idare edersiniz.
    Cevapla
  • Sütçü İmam Torunu 9 yıl önce Şikayet Et
    bir ben vardır. Bir ben vardır benden içeru. Kılıçdaroğlu bile kendisini Devlet Bahçelinin koruyup kolladığı kadar savunamıyor. Alem adam bu Bahçeli gerçekten. Hadi aslanım göreyim seni. Siper et gövdeni muhalif CHP lilere karşı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri