MHP Yeniçeri'den seçim açıklaması

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri "Seçim AKP için bir zaferdir ama bu zafer aslında kazananın öldüğü Pirus zaferi olacaktır" dedi.

MHP Yeniçeri'den seçim açıklaması
MHP Yeniçeri'den seçim açıklaması
GİRİŞ 13.08.2014 13:18 GÜNCELLEME 13.08.2014 13:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Cumhurbaşkanı seçiminin AK Parti için bir zafer olduğunu, ancak bunun kazananın aslında öldüğü Pirus zaferi olacağını öne sürdü. 

Yeniçeri, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, seçim sonuçlarının ülkeye hayırlı olmasını diledi. 

Vatandaşların seçimde neyi istediklerini, neyi önemsediklerini ve neyi dışladıklarını ortaya koyduğunu belirten Yeniçeri, "Ortaya çıkan sonuç, toplumsal halet-i ruhiyeyi göstermesi bakımından hayati önemdedir. Erdoğan'a verilen oylar rakipleri için yaptığı değerlendirmeleri de onaylamak anlamına gelmektedir" diye konuştu.

"ERDOĞAN'IN OY ORANINI ABARTILIYOR"
Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı yüzde 52'lik oyun aşırı abartıldığını ifade eden Yeniçeri, "Onca ekonomik olanaklara, paraya, devlet gücü ve imkanlarına, algı operasyonlarına, medya sansür ve desteklerine rağmen alınan oy ortadadır. Yüzde 52'lik oyun genel seçimdeki karşılığı yüzde 42-45 bandındadır" dedi.

YORUMLAR 5
  • yılmaz sivri 9 yıl önce Şikayet Et
    SÜREKLİ Bİ BAHANE. yenilen pehlivan güreşe doymazmış,aynı rakibe karşı on sefer güreş tuttunuz onundada sayı farkı ile yenildiniz ve hala bahane şu karaydıda,bu beyazdıda bir kerede çıkın ya harbi bu adam işi biliyor ve herseferinde bizi yeniyor helal olsun deyin.kendi mertliğinizi de gösterin gerçekten mert seniz?
    Cevapla
  • Hasan KARA 9 yıl önce Şikayet Et
    Şunu Aklınıza iyice sokun. Dünyanın her yerinde seçime katılmayanlar (kitlesel protesto amacı yoksa) seçileni peşinen kabul etmiş sayılır. Bu sosyolojik bir kuraldır. Nasıl ki apartman yönetici seçimine katılmayanların kim seçilirse seçilsin yöneticiyi kabul ettikleri gibi, bir ülkeye başkan seçilirken de kim seçilirse seçilsin benim için fark etmez demektedirler. Demokratik hiç bir ülkede kimsenin söylemeye tenezzül etmediği saçma sapan sözlerle seçileni küçümsemek ancak demokrasiyi içselleştirememiş Yeniçerilerin işidir.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    MHPnin bittiğinden, bu adamın haberi yok galiba, biri sallayıp uyandırsın şunu !. 2015 seçimlerinde ya dükkanı kapıyacaksınız yada CHPye vagon olacaksınız ! ufukta bu görünüyor !
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    SEN ÖNCE % 15 DEN % 7 DÜŞEN MHP OY ORANIN HESABINI VER.. Sen önde kendi mutfağına bak.Sen bir önce kendi oy oranın nerden nereye geldi onu hesap DAHA ÖNEMLİSİ 2015 SEÇİMLERDE % 7 OLAN OYU NASIL BARAJI AŞARIMIN HESABINI YAP YAPMAZSAN BU AÇIKLAMALARI YAPMAK İÇİN MUHALEFET BİLE OLAMAYACAKSIN ONU HESAP ET TAMAMI MATEMATİK'DEN BENDEN ANCAK % ÜZERİNDEN 7 İ ZOR ALIRSIN.????
    Cevapla
  • Trust Me, Im an Engineer 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayret. 42-45 az bir rakam mi? Bunlarin gercekten kafasi farkli calisiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması