"Eşimle beraber tebrik ettik"

Cumhurbaşkanı Gül, "Ay sonunda görevi devredeceğim Tayyip Bey'i ve Emine Hanım'ı eşimle beraber tebrik ettik" değerlendirmesi yaptı.

"Eşimle beraber tebrik ettik"
"Eşimle beraber tebrik ettik"
GİRİŞ 13.08.2014 19:58 GÜNCELLEME 13.08.2014 19:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

28 Ağustos'ta görev süresi dolacak olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, veda resepsiyonuna ilişkin "Ay sonunda görevi devredeceğim Tayyip Bey'i ve Emine Hanım'ı eşimle beraber tebrik ettik ve başarılar diledik" değerlendirmesini yaptı. 

Cumhurbaşkanı Gül, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, dün akşam verdiği veda resepsiyonuna ilişkin fotoğraflı paylaşımda bulundu. 

Gül, "Dün devlet erkanına verdiğim veda resepsiyonunda hükümet, Meclis, yargı mensupları, komutanlar, kamu yöneticileri ve yabancı büyükelçilerle son defa bir araya geldik. Ay sonunda görevi devredeceğim Tayyip Bey'i ve Emine Hanım'ı eşimle beraber tebrik ettik ve başarılar diledik" ifadesine yer verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • NurYolu 9 yıl önce Şikayet Et
    şükürler olsun . başkanımız sayın erdoğan yetmedi abdullah gül yetmedi bülent arınc yetmedi numan kurtulmuş yetmedi binali yıldırım yetmedi m.ali şahin yetmedi ahmet davut oğlu yetmedi ben Ali aydın ya maşallah lider sıkıntısı yok bu saydık larım hem lider hem hizmetci eğer bu 10 yıl sonunda yeni nesli lider olarak hazırlaya bilirsek bir 600 yıl daha dünyada hüküm süreriz tabiki rabbim izin verise
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Yukardaki resimde, samimiyet ve saf ve temizliği görün kardeşlerim !. aziz milletimiz okadar sık dokumuş ve inceleyerek seçmişki, muhalefet bunu gördükçe kahırlarından bir yerleri yırtılıyor!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı