Feyzioğlu'ndan genel başkanlık açıklaması

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanlığı koltuğuna aday olacak mı?

Feyzioğlu'ndan genel başkanlık açıklaması
Feyzioğlu'ndan genel başkanlık açıklaması
GİRİŞ 16.08.2014 16:20 GÜNCELLEME 16.08.2014 16:25
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yapması beklenen kurultayda genel başkanlık için adı geçmesini değerlendirerek; "Bunları konuşmanın yeri zamanı değil. Buralara halk layık görür, yetkili kurullardan çıkar böyle bir adaylığım yok benim" dedi.
Nevşehir'in Hacıbektaş İlçesi'nde yapılan Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinliklerine katılan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, tören sonrasında konuştu.

"TÜRKİYE'NİN MUHALEFET İHTİYACI VAR"

CHP'nin yapması beklenen kurultayın başkanlık için adı geçen Feyzioğlu; "Halk tarafından çok sevilince, çok büyük teveccüh gösterince böyle sözler çıkıyor. Ben görevimin başındayım. Benim görevim yüreklere işlemek, yüreklere yer yapmak. Burada slogan olsun diye söylemiyorum. Hayatta en büyük mutluluk insanların yüreğine girebilmek. Bugün burada gördüm ki insanların yüreğine girmişim" dedi.

Metin Feyzioğlu, genel başkanlığa halkın layık göreceğini belirterek şunları kaydetti; "Halen Türkiye Barolar Birliği Başkanıyım. Türkiye'nin adalet ihtiyacı var. Türkiye'nin hukuk ihtiyacı var. Bütün bunları etkin şeklide dile getirecek bir muhalefet ihtiyacı var. Türkiye'de hukuk devletinin korunabilmesi, demokrasinin korunabilmesi için siyasi iktidarın baskısını frenleyecek ve alternatif olacak bir muhalefete ihtiyaç vardır. Bu ihtiyacı dile getirmek benim görevimdi, dile getirdim getirmeye devam ediyorum. Bunları konuşmanın yeri zamanı değil. Buralara halk layık görür, yetkili kurullardan çıkar böyle bir adaylığım yok benim" şeklinde konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 16
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    FEYZİOĞLU siyasette, zurnanın son deliğidir !. elinden geldşiğince kendi reklamını yapıyor ama,CHPyi bilmem ama AKPye vız gelir !
    Cevapla
  • Fatih ışık 9 yıl önce Şikayet Et
    başbakana laf at . Bu millet seni orada yaptığını gördü daha sana prim verir mi sanıyorsun. heah!
    Cevapla
  • Zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    Feyzioğlu gülüyorum sana :)). Beyefendi Halk tarafından çok seviliyormuş :)) Allahını seversen Chp nin başına gelde seviliyormusun sevilmiyormusun bi görelim.Eğer sen Chp nin başına geç Kılıçdaroğlundan beter olmazsan bende bişey bilmiyorum :))
    Cevapla
  • bahadır 9 yıl önce Şikayet Et
    halk kim olm. sen kimsin.Kim seni neyi istesin.Gerçi bu chp kafası belli olmaz.Bize zinhar ters adam bunlara doğru adam olduğu için şimdi biraz düşününce mümkün geldi.Olabilir.
    Cevapla
  • Sıddık 9 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu da "Kim ben mi?" demişti.. Kılıçdaroğlu da "aday değilim" demişti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi