İşte Sarıgül'ün genel başkan adayı!

Mustafa Sarıgül net konuştu: “Önümüzdeki sürecin Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte yürütülmesi gerektiğine inanıyorum”

İşte Sarıgül'ün genel başkan adayı!
İşte Sarıgül'ün genel başkan adayı!
GİRİŞ 18.08.2014 11:20 GÜNCELLEME 18.08.2014 11:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış


CHP’de dün sürpriz bir gelişme yaşandı. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Baş başa yapılan görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmede olağanüstü kurultay kararı ve sonrasında yaşanan gelişmeler ele alındı. Görüşmede Sarıgül’ün, kendisi ve arkadaşlarının kurultayda CHP Lideri’ne tam destek verecekleri sözünü verdiği öğrenildi.

Habertürk'ün haberine göre; basına kapalı görüşmeye ilişkin Sarıgül, özetle şunları söyledi:

YERİNDE VE ZAMANINDA: Kurultay yapılmasını isteyen arkadaşlarımın bu taleplerine saygı duyuyorum. CHP demokratik bir partidir; farklı görüşler olması doğaldır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde, ben de farklı bir görüş ortaya koymuştum; ancak bu önerimi ve eleştirimi yerinde ve zamanında yaptım. Parti yönetimi adayımızı belirledikten sonra ise üzerime düşen görevi yerine getirdim. Başta İstanbul olmak üzere pek çok ilde Sayın İhsanoğlu için oy istedim. Yapılması gereken, parti disiplinine uymaktır.

ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇ: Ben, önümüzdeki sürecin Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte yürütülmesi gerektiğine inanıyorum. Kendisi şu anda CHP’nin birleştirici gücüdür.

AYNI ZAMANDA BİR FIRSAT: Kurultay aynı zamanda bir fırsattır. Bu kurultayda parti iç sorunlarını çözüp, tam bir birlik içinde 8 ay sonraki genel seçime hazırlanabiliriz.

1970’LERDEKİ CHP RUHU: Genel seçimlere giderken yurttaşlarımızın önüne bir değişim programıyla çıkmalıyız. Bu program halkın kültürel farklılıklarını zenginlik sayan bir anlayışla hazırlanmalı; ülkemizin her köşesindeki insanlar CHP’deki bu değişimi hissetmelidir. Tüm bunları Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte yapabiliriz. Burada esas mesele 1970’lerdeki CHP ruhunu yeniden ayağa kaldırmaktır. Uyuyan dev mutlaka uyanacaktır.

YORUMLAR 8
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    İpin ucu bendedir uy amman, Bir ucu Pensilvanyada bir ucu Londradadır uy amman,. Çare Sarı Gül diyen Kemal Klıçdaroğlu ile Mustafa Sarı Gül aynı fabrikada çalışıyorlar galiba emir aldıkları yer belli aynı noktaya işaret ediyorlar, İNGİLİZ YAHUDİ ittifakının en büyük taşeronları bunlar işte,
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    her ikisinide oraya taşıyan irade aynı!. İkiside pensilvanyalının operasyonu ile oralara taşındı, geldiler! Birbirlerini desteklemeye mecburlar.. her ikisinide ulusalcı kanat desteklememişti..çıkarları için MHP ile CHP biraraya gelebiliyorsa Sarıgül ile kılıçtar efendi niye gelmesin?
    Cevapla
  • MR BLACK 9 yıl önce Şikayet Et
    SARIGÜL'ÜN BAŞKA HESAPLARI VARDIR. Cevap basit genel seçimlere 8-10 ay var,aday olsa genelbaşkan seçilse yapılacak seçimlerde zaten başarısız olacaklar , bu durum onun genelbaşkanlığına gölge düşürecek , en güzeli kılıçtaroğlu ile devam edip seçimlerdeki yenilgiden sonra aday olup genelbaşkan olmak ,böylece daha uzun süreli koltuk sallanmadan genelbaşkanlık yapacaktır sonuç olarak başbakanımızın dediği gibi 10 tane çürük yumurtadan 1 tane sağlam yumurta çıkmaz bunlar böyle devam eder gider...
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    sarıgülün koyunu sonra çıkar oyunu !. kemale sonra bir madik atar ! yerel seçimde kemal onu siyasetten Planlı olarak tasfiye etmiştiya ?
    Cevapla
  • John Turkbudak 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ne yaman çelişki. açıklamaya bak hele... "ülkemizin her köşesindeki insanlar CHP’deki bu değişimi hissetmelidir. Tüm bunları Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte yapabiliriz. Burada esas mesele 1970’lerdeki CHP ruhunu yeniden ayağa kaldırmaktır. Uyuyan dev mutlaka uyanacaktır." Hem yeni Türkiye'ye oynayacaksın hem de 70'leri yad edip o ruhu kovalayacaksın. Bu millet bunu artık yutar mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı