Tuğrul Türkeş: Şimdilik dinlemedeyiz

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, bugün Konya’da çeşitli temaslarda bulundu.

Tuğrul Türkeş: Şimdilik dinlemedeyiz
Tuğrul Türkeş: Şimdilik dinlemedeyiz
GİRİŞ 18.08.2014 21:22 GÜNCELLEME 18.08.2014 21:22

Türkeş, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü ile odalarda ayrı ayrı görüştü. Türkeş, yaptığı açıklamada, "Ticaret odaları ve sanayi odalarını geziyoruz, bilgileniyoruz, şimdilik dinlemedeyiz." dedi. 

Tuğrul Türkeş, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu üyeleriyle yaklaşık iki saatlik bir görüşme gerçekleştirdi. Gazetecilerin alınmadığı görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Türkeş, "Bu yeni dönemde ekonomik gelişmelerle ilgili bir çalışma yapıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu kapsamda önemli illerimizin ticaret odalarını ve sanayi odalarını ziyaret edip gelişmelerle ve ekonomik meselerle ilgili görüşlerini alıp dinliyoruz. Burada da çok istifade ettik. Başkanımız Selçuk Öztürk beyle Konya'nın ticaret meselelerini konuştuk ve çok faydalı bir toplantı oldu." diye konuştu.

"MHP'NİN HER ZAMAN YENİ PROJESİ VARDIR"

Milliyetçi Hareket Partisi'nin her zaman yeni projesi olduğunu söyleyen Türkeş, şöyle devam etti: "Ekonomik gelişmelerle ilgili ve dünyadaki konjöntör olarak yapılan gelişmeler içerisinde yani olumlu olumsuz gelişme deyince her zaman da iyi anlama gelmiyor. Bunlara karşı ülkede neler yapılabilir nasıl tedbirler alınabilir bununla ilgili bir takım çalışmalarımız olacak zaten ona alt yapısı bakımından Türkiye'deki önemli illeri yani öncellikle büyükşehirlerindeki ticaret odaları ve sanayi odalarını geziyoruz bilgileniyoruz ve şimdilik dinlemedeyiz."

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti