Mustafa Sarıgül'e CHP'de yeni görev

Mustafa Sarıgül'ün yeni MYK'da da yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcılığına getirilmesi bekleniyor.

Mustafa Sarıgül'e CHP'de yeni görev
Mustafa Sarıgül'e CHP'de yeni görev
GİRİŞ 19.08.2014 04:13 GÜNCELLEME 19.08.2014 08:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

CHP’de Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunu ''Hezimet'' olarak gören parti içi muhalefetin başlattığı tartışma üzerine alınan kurultay kararı için takvim işlemeye başladı. Gazeteport'un edindiği bilgiye göre, Kurultayda Kılıçdaroğlu'na destek kararı alan, Şişli eski belediye başkanı Mustafa Sarıgül'ün de Parti Meclisine girmesi bekleniyor.
 
CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) , 18. olağanüstü kurultay tarihini 5-6 Eylül olarak belirlerken, kurultayda dar kapsamlı bir tüzük değişikliği de yapılacak. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, grup başkan vekilliğinden istifa edip genel başkan adayı oldu.

Kılıçdaroğlu'nun ise kendisini genel merkezde ziyaret edip desteğini bildiren eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ü parti yönetimine alacağı öğrenildi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

Sarıgül'ün PM üyeliğine seçilip daha sonra MYK'ya gireceği ve yerel yönetimlerden sorunlu Genel Başkan yardımcısı olacağı belirtiliyor. Ancak Genel Sekreter Gürsel Tekin ile yıldızı barışmayan Sarıgül'ün bu makama getirilmesi halinde, Tekin'den nasıl bir tepki geleceği de merak konusu oldu.

''NE YAPILACAKSA KILIÇDAROĞLU İLE YAPILMALI'' 

Sarıgül, Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra yakın çevresine, PM’ye girmek için herhangi bir talebi olmadığını, ancak görev verilmesi halinde bunu değerlendireceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu’na tam destek verdiğini belirten Sarıgül, “Ne yapılacaksa, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile yapılmalı” dedi. Sarıgül, 2015 seçimlerinde de milletvekili adayı olmayı planlıyor.

YORUMLAR 6
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,İpin ucu bendedir uy amman, Bir ucu Pensilvanyada bir ucu Londradadır uy amman,,. ,,Çare Sarı Gül diyen Kemal Klıçdaroğlu ile Mustafa Sarı Gül aynı fabrikada çalışıyorlar galiba emir aldıkları yer belli aynı noktaya işaret ediyorlar, İNGİLİZ YAHUDİ ittifakının en büyük taşeronları bunlar işte,,
    Cevapla
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    HAH TAMAM. 2015'te iktidarsınız.
    Cevapla
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    AH MHP AH!. MHP kendi çizgisinden ayrılmasaydı CHP ikinciliği zor görürdü. ODA TV, İşçi Partisi ve bilumum karıştırıcı sol faşist sözde sivil özde ise militarist derneklerin sloganlarıyla siyaset yapan sözde Ülkücüler utansın. Bu parti Meclise girmemeliydi, bu parti vekil çıkarmamalıydı.
    Cevapla
  • burhan han 9 yıl önce Şikayet Et
    denize düşen. kime sarılır? bu şişlili varya buna güvenen battı demek. bunun çarkçılılığı başkanını solda sıfır eder. demedi demeyin.
    Cevapla
  • Bir Yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    şaka gibi. bu chp hiç akıllanmayacak.yerel yönetimle mhp nin de desteğini almasına rağmen kadir topbaş karşısında hezimete uğrayan adamı yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı yapıyor.gerçi doğru onların iktidar olmak gibi bir gayesi yok.çünkü icraat üretecek fikirleri çabaları yok.tıpkı terörün bitmesini istemeyen mhp ve bdp(hdp) gibi.çünkü terör biterse onlarında bir hükmü kalmayacak memlekette
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı